torsdag 15 december 2011

Flyt

Vissa dagar flyter allting på så himla smidigt. Kiddo sover och äter ordentligt, vi är båda pigga och glada, jag får en massa gjort utan att stressa, samtidigt som jag hinner ta det lugnt och allt känns så enkelt och kul. Idag var en sådan dag, mycket tack vare att Elly sov ordentligt tre gånger i sängen, vilket inte hör till vanligheterna. Eftersom hon gör det så sällan utnyttjade jag verkligen tiden väl och nu känns det så bra att jag har gjort allt det där som behövde göras innan vi åker till mina föräldrar. Inte för att det var så vansinnigt mycket, men ni vet hur det lätt kan kännas när man har en massa småsaker att beta av. Nu behöver jag bara packa våra väskor och köpa tågbiljetter!

Just det, vi kan bocka av Kiddos första tandläkarbesök!

8 kommentarer:

 1. Så härligt!! Man behöver verkligen sådana dagar ibland. :)

  SvaraRadera
 2. Yeah för flyt! Det behövs sannerligen såna dagar ibland också.

  SvaraRadera
 3. Oj, tandläkarbesök! Är det nåt som hör till BVC-programmet (har lite dålig koll)? Låter som en bra dag! :)

  SvaraRadera
 4. Vad skönt!!

  Hoppas tandläkarbesöket gick bra :)

  SvaraRadera
 5. Maria och Lisa: Verkligen!

  Killmamman: Jag blev lite förvånad, för jag trodde att första besöket skulle vara vid tre års ålder eller så, men när vi var på 8-månaderskontroll i måndags frågade sköterskan om vi ville träffa tandläkaren före eller efter jul. Det var dock ett väldigt kort tandläkarbesök, jag fick fylla i ett papper med frågor om Ellys hälsa, sedan frågade hon om jag ammar, om Elly använder napp, om hon äter smakisar/har börjat få mat med bitar i. Också tog en titt på Ellys tänder och sa att de var vita och fina :) Jag tror att besöket görs mycket för att man ska få en tidig kontakt med barnodontologen, för hon var noga med att man ska gå dit ifall ungen slår sig och får sår i/runt munnen eller tänder som ändrar färg efter en smäll.

  Duktiga tjejen: Det gick utmärkt!

  SvaraRadera
 6. Ska ni åka till dina föräldrar redan?

  SvaraRadera
 7. Det är ljuvligt med sådana dagar! Jag längtar efter en sådan dag så att jag nästan blir lite gråtfärdig kände jag när jag läste ditt inlägg!

  SvaraRadera
 8. ja det är väl säkert bra med en tidig kontakt :)

  SvaraRadera