onsdag 7 december 2011

Göteborgsfail deluxe

"Ja! Ett program om Nordstan, det måste jag se!"

Äh, hur tänkte jag där? Allt som är från Göteborg ÄR inte av godo, konstaterar jag och kväver mig lite med skämskudden.

9 kommentarer:

 1. Haha, eller hur. Men jag måste ändå se de resterande två delarna.

  SvaraRadera
 2. haha ja det är en evig brottningsmatch efter varje måltid ;)

  SvaraRadera
 3. Men jag förstod inte..kommer att det att bli som typ Ullared?

  SvaraRadera
 4. Hehe jag tycker Nordstan är rätt kul, fast jag är ju inte där så ofta... Svar: Tycker det är beundransvärt att du gör det som är rätt för kissarna, är ju ganska långt ifrån att låta barn slita och dra i dem hela tiden att ge dem bra hem!

  SvaraRadera
 5. Asså, han mannen som friade till sin tjej på systembolaget..... Why? & han systembolagetgubben, haha, vilken suris!

  SvaraRadera
 6. Detta måste jag ha missat totalt. Hade ingen aning om att det fanns ett program om Nordstan!
  Men det finns ju visserligen program om lame köpcentrum, typ Ullared och Nordby... men man gör fan inte så mot Göteborg!

  SvaraRadera
 7. Jag missade det, men måste se de andra delarna känner jag. Så fort det är sådär nära måste man ju se! :)

  Kramar

  SvaraRadera
 8. Skojar du?! Jag tyckte att det var helfestligt! Och hur mycket jag än avskyr att spendera tid i Nordstan så får det ju mig såklart att längta hem. Och det var fint att kunna visa för mina sthlms-vänner som aldrig har fått äran att sätta sina små fötter i gbg, "Där har jag handlat sen jag var barn.. Det där systembolaget handlade jag på förrförra veckan.." Som en liten del av mig själv.

  SvaraRadera
 9. Hahahha.

  Låter dock intressant, blir också sugen på att se :)

  SvaraRadera