onsdag 14 december 2011

Kolla, jag har blivit avritad!


När jag satte mig vid datorn efter att ha nattat Elly, fick jag mig en sådan rolig överraskning. Begåvade Anna Grundberg har ritat av mig! Och vilken bild sedan, jag är ju vrålsnygg! Så snygg att jag inte kan sluta kolla på bilden. Smiley!

23 kommentarer:

 1. Snyggt! Och du är ju snygg :)

  Skumt? Men ibland funkar kanske inte RSS:en (eller vad det är) För ibland får jag så med en del bloggar på Bloglovin, tyst ett par dagar och sedan flera inlägg på raken :)

  MÖssan är flera år gammal, men jag har varit dålig på att använda den, får se hur det blir i vinter! Och som tur är så var det bara den dagen det var kallt, nu töar allt bort :)

  SvaraRadera
 2. Men vilken ära att bli avritad! Och du är ju så sjukt snygg!

  SvaraRadera
 3. Klockren! Och hur bra som helst. Snygging där!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad kul och väldigt snyggt!

  SvaraRadera
 5. Ååååå!
  Förstora och sätt på väggen, där typ alla kan se.

  SvaraRadera
 6. Ja, visst är det grymt gjort?! Så himla glad blev jag! Och ja, Emeli, det måste jag absolut göra!

  SvaraRadera
 7. Wow! Så snygg! Och väldigt likt dig också.

  SV: Ja men det kan ju hända kanske att det är så. Jag skulle nog tipsa om den boken jag läst, Somna utan gråt av Elisabeth Pantley. Den tar upp just det om att bebisen somnar i famnen. Hon tipsar om att man ska lägga ner barnet i sängen precis innan det somnat, så att hon vet att hon ligger i sin säng och inte i din famn. Men det kan ta rätt lång tid med den sortens lösning. Men det kanske det är värt å andra sidan.

  Man vill ju gärna passa på att få "egentid" när barnet väl sover och om barnet inte sover i sin säng eller vagn (utan att vara ute på promenad) vice versa så blir det ju svårt att få den där egentiden.

  SvaraRadera
 8. WOW! Sjukt snyggt och sjukt likt!

  Hoppas på att också få en sån överraskning i mailkorgen en dag..haha.

  SvaraRadera
 9. ooooo så fiiiiiin! kul att du också fick en! :)

  SvaraRadera
 10. Oj, vad fin! Helt fantastisk ju. Förstår att du inte kan sluta kolla.

  Och väldigt lik är den också!

  SvaraRadera
 11. Vill skicka en inbjudan till dig, kan jag få din mailadress om det är ok?

  SvaraRadera
 12. och hon är så jäkla duktigt och du är så jäkla snygg! Cred till er båda! (eller till era föräldrar)

  SvaraRadera
 13. Yay!

  Josefine:
  Jag har hört tidigare att man ska lägga barnet innan det somnar, har försökt, men då har hon vaknat, men jag kanske får ge det några försök till. Det är bara det att hon liksom glider in i sömnen med bröstvårtan i mun och släpper den först när hon har sovit en stund. Det känns så brutalt att dra ut den när hon håller på att somna! Igår sov Elly jättebra på dagen och jag förstod plötsligt hur andra får saker och ting gjorda :)

  SvaraRadera
 14. Så jävla snyggt! Du ÄR snygg så kanske inte så konstigt ^^

  SvaraRadera
 15. Vilken skitfin bild av dig. Jättesnygg är du :)

  SvaraRadera