måndag 5 december 2011

Krypet

Idag började Kiddo krypa och jag grät lite. I över en månads tid har hon stått på alla fyra och övat balansen och jag har trott nästan varje dag att hon ska komma iväg just den dagen. Men idag tog hon alltså några stapplande krypsteg och såg sedan nästan lite besviken ut, som om hon tänkte "var det inte roligare än så här?" också försökte hon resa sig upp istället. Nåväl, efter några krypomgångar till verkade hon lite mer road av det, även om hon verkar vara mer sugen på att lära sig att resa sig själv. Men det får hon vänta med i ett par år eller så. Nu kan vi ta det lugnt ett tag va?

13 kommentarer:

 1. Åh grattis! :) B väntade länge, och sen kom krypet och sen kom resa sig mot saker. Nu har han hittat balanssinnet... det var ltie läskigt ett tag...

  SvaraRadera
 2. Men så roligt! Det är så fantastiskt att se dom utvecklas.
  För någon vecka sen fick jag det första medvetna leendet, & jag grät också en skvätt :)

  SvaraRadera
 3. Stora tjejen ju! Men visst vill man bara trycka på paus ibland även om det är häftigt att se hur de utvecklas? Jag blir liksom stolt varje gång Algot lär sig något "trix" men samtidigt -redan? Han är ju vår lilla nyfödda bebis hehe.

  SvaraRadera
 4. Det är så häftigt det där med att plötsligt fattar de en sak och sen kan de den. Jag blir lika fascinerad varje gång E lär sig något nytt. Och stolt! Och lite med känslan att det går så himla fort! Fast krypa är han långt ifrån ännu även om han både säger "pappa" och vinkar=)

  SvaraRadera
 5. Men så kul! Vad hon kan! :)

  SvaraRadera
 6. Nämen å, både "mamma" och krypande! Vilka stormsteg! :)

  SvaraRadera
 7. Men oj, vad kul! Minns att Milo också stod sådär och laddade, och inte kom någonstanns. Och sen när det väl tog fart ville han gå. Hade dock glömt allt det där händer första året, jag tänker att allt hände efter att han fyllde två och att man är liten nyfödd bebis fram tills dess..

  SvaraRadera
 8. Heja heja!!
  (Vi måste ses snart!)

  SvaraRadera
 9. Åh vad roligt!! Fia övar och övar hon med och har faktiskt tagit sig lite framåt och lite bakåt, men jag tycker verkligen inte hon behöver ha ngn brådska med det... :D

  SvaraRadera
 10. Åh nej, nu kommer det att gå fortare och fortare, rätt vad det är så kommer hon att sitta och mumsa på dina skor (kan iofs enbart vara min unge som verkar tycka att ALLT är skitgott och ska in i munnen) och gömma dem. :)

  SvaraRadera