fredag 2 december 2011

Lördag nästan jämt

Jag och Elly sitter på en båt på väg från lunch och lek hemma hos en kompis med barn, och till babyrytmiken. Däremellan blir det en promenad. Idag är en sådan där dag då jag uppskattar föräldraledigheten lite extra, jag menar, tänk att jag kunde ha suttit på jobbet nu och längtat efter helgen. Nu är det helg jämt!

5 kommentarer:

 1. Ja ibland slår det en hur fantastiskt skönt det är med föräldraledigheten! :)

  SvaraRadera
 2. Ja det är skönt ibland när man kommer på hur bra man har det.

  SvaraRadera
 3. Det där med föräldraledighet låter underbart! Men jag antar att det är positivt och negativt med det också, precis som med allt annat i livet. Men underbart att njuta av en bra dag.

  Hoppas att ni får en jättefin helg!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag försöker också komma ihåg att tänka så ibland. Och eftersom maken jobbar hemifrån har vi alla tre helg typ jämt. Vi har i alla fall aldrig koll på vilken dag det är. Igår trodde vi båda det var fredag hela dagen, tills någon som hörde oss prata i affären sade ifrån...

  SvaraRadera