torsdag 15 december 2011

Bäbisar är mjuka, allt annat är hårt

Det är alltså nu jag börjar tänka att det där med små bäbishjälmar kanske inte är så dumt ändå. Och börjar fundera på att slänga ut alla möbler och madrassera väggarna.

10 kommentarer:

 1. Ja, W har dragit på sig en och annan bula under sista dagarna. Hur mycket man än försöker vara med så går det ju på en sekund! Han har fått låna en sådan hjälm av sina kusiner, den har han ibland! :)

  SvaraRadera
 2. Jag hade en sådan när jag var liten! Mycket snöggt.

  SvaraRadera
 3. ja jag förstår att det känns så ju rörligare elly blir, kan bara tänka mig hur det kommer bli när henry börjar krypa. man vill ju skydda dem till varje pris men små smällar är nog oundvikligt... ibland går det så snabbt att man inte hänger med!

  SvaraRadera
 4. Innan Milo började förflytta sig var vi helt överens och bestämda på att vi inte skulle flytta på något, vi skulle helt pedagogiskt lära honom vad man fick röra och vad som var ajabaja. Vi kan säga såhär, när Milo var ett år var typ allt under midjehöjd bortplockat av dels "den här gör ont om man ramlar på" och "den här får inte gå sönder"-anledningar..

  SvaraRadera
 5. hu ja... det är bissi times när de börjar röra på sig, de små!

  Även om bulor och hack gör jättejätteont (för båda små och stora!) får man tänka på att oftast (förutsatt att de är på golvet) hinner i alla fall inte fallen bli så "långa" och i och med det inte så "hårda"... fast. vassa hörn är ändå otäcka :S

  SvaraRadera
 6. Maria: Hur bra koll man än har, så kan man ju inte vara där på en sekund jämt.

  Susanna: min bror hade en, värsta modet!

  Killmamman: Precis, små smällar hör ju till, men det är hemskt när man börjar se vassa kanter överallt!

  Jos: Det är så lätt att säga hur man ska göra med det ena och det andra, det är en helt annan sak när det ska göras i praktiken…

  JoHo: Ja, det ser nog ofta otäckare ut än vad det egentligen är.

  SvaraRadera
 7. min man fick lov att ha hjälm när han var liten, han gjorde liksom allt innan han eg kunde. Och tog då hjälp av diverse ej så hjälpliga ting. Men att vänta tills man faktiskt kan gå är ju för amatörer. Sen bröt han även bägge armarna innan han var fem...

  Brås vår E på honom så är det bye-bye till mina nerver alltså.

  SvaraRadera
 8. Alex: Haha, min lillebror fick ha hjälm, hans kropp utvecklades liksom före förståndet, så han var totalt oförsiktig!

  SvaraRadera
 9. Haha, åh som jag skulle haft en babyhjälm tänkte jag men det gick ju fint ändå! Fast det hade ju kunnat gå annorlunda när hon drämde huvudet i stengolvet och gick in i allt.. Men de är tåligare än vad man tror ändå :)

  SvaraRadera
 10. :) Hahah, Mose hade en såndär mjuk vadderad tyghjälm ibland. han var helt galen, slog sig överallt hela tiden.

  SvaraRadera