tisdag 13 december 2011

Några bilder från de senaste dagarna

Vad kul det är att plåta med min nya kamera! Jag har dock aldrig använt en systemkamera förut, så jag har väldigt mycket att lära, vilket i och för sig bara känns roligt. Här är i alla fall några bilder från de senaste dagarna, oredigerade och dana:När Elly och jag var hos mina föräldrar sist, skickade mamma med oss pepparkaksdeg så att Elly och Niklas skulle kunna baka tillsammans. Elly var lika koncentrerad den här gången, men mer på att stoppa deg i munnen än att kavla ut den.


På båten ut till skärgården i lördags. Elly har börjat med ett nytt skratt där hon rynkar lite på näsan och sedan fnysskrattar. Hur sött som helst!Det var kul att träffa katterna igen.Elly hade ju nyss börjat krypa och tog bara några stapplande steg åt gången, men så fort hon fick syn på katterna började hon krypa både snabbare och stadigare.


Elly ligger ofta så här på sidan när hon leker, eller spanar på andra. Här leker hon med ett snöre som hon blev lika glad för som för det som låg i paketet.


Svärmors karamellkaka. Egentligen var chokladmuffinsen godare, men de gjorde sig inte lika bra på bild.Jag hade tänkt mig att Elly kunde vara lite nöjd över sina nya krypskills ett tag och inte vara så sugen på vidare utveckling, men närå. Nu ska det upp och stås hela tiden.

17 kommentarer:

 1. Söta fina lilla Elly! Precis den där bitminen har E också, när hon biter i saker, som en liten dinosauriemun, eller sköldpadda :)

  SvaraRadera
 2. Ser väldigt bra ut! Ett litet (oefterfrågat) tips är att dra ner styrkan på blixten. Det är lätt gjort under Flash Exposure och om man drar ner blixten några punkter så blir det lite mjukare ljus (om man vill ha det :). Ett tips bara :)

  SvaraRadera
 3. Duktiga tjejen! William brukar också fnysskratta samtidigt som han rynkar på näsan. Det är supersött!!

  SvaraRadera
 4. Fina bilder! Jag jobbar fortfarande på att lära mig vår systemkamera (och att redigera bilder, har aldrig redigerat en endaste en).

  SvaraRadera
 5. Lina: Det är så sött!

  Month day year: Åh, tips tages tacksamt emot! Och ja, blixten blir lätt så hård, så det där ska jag testa! Tack!

  Maria: Visst är det, jag smälter varje gång!

  SvaraRadera
 6. Åh, fina bilder!
  Vi har ju en systemkamera, men jag knäpper mest med min lilla pocketkamera ändå..., har fått för mig att det är smidigare.

  Fia har också börjat krypa så smått, oh hjälp. Vilken fart det är på utvecklingen överallt! Underbart!

  SvaraRadera
 7. Jattefina bilder. Jag begriper mig inte heller på det där med att redigera bilder så jag låter det vara, dessutom tycker jag fortfarande bilderna blir väldigt fina så fort de tas med systemkamera ist för en digital så jag nöjer mig med den som de är.

  SvaraRadera
 8. Så fina bilder! Tror minsann att Elly är lik pappa sin; får man skriva det?;)

  SvaraRadera
 9. hon är så söt! leendet med de där tänderna som sticker upp är ju bara för gulligt! kul med nya kameran :)

  SvaraRadera
 10. Omentjej: Jo, det är ju smidigare med en kompaktkamera, men jag kände att det var dags att gå vidare. Oj, kryper hon redan?!

  Lisa: Håller med dig!

  Molly: Tack! Klart du får skriva det, och jag tycker också att hon är mest lik sin pappa :)

  Josefine: Absolut!

  Killmamman: Ja, jag älskar de där små risgrynen!

  SvaraRadera
 11. åhhh vad söt hon är och katterna är underbara dem med. får lite bebis längtan när jag läswer din blogg. illa. ska till göteborg 21 - 23 är du ledig då? ;) (lucii1986@gmailk.com) om du vill höra av dig. kraaaam

  SvaraRadera
 12. Förlåt att jag tjatar - men dedär barnkinderna! Får abstinens när jag ser dem! Vill ha en bebis med såna kinder NUUU! Finns inget bättre än att pussa på såna kinder.

  SvaraRadera
 13. Luci: jag har mailat dig!

  Emeli: Haha, du kan tänka dig hur mycket jag tjatar om de där kinderna!

  SvaraRadera
 14. Gött att du är nöjd med kameran, jag stod och tittade på en sådan till B nu men det blev en ipad istället..den får han imorgon på födelsedagen! Han har inte tjatat om kamera på jättelänge nu så den fick det bli.. ;) Sängen är för övrigt grym! Den minns jag ju nu när ni målade..haha.. tiden går fort!

  SvaraRadera
 15. Haha, Kaja ligger också sådär på sidan och chillar. Ser u som en strandraggare. Och katterna=bäst!!

  SvaraRadera