fredag 2 december 2011

Ni ska veta att jag skäms

Jag läste just igenom inlägget jag precis publicerade och hoppade till vid åsynen av ordet "rövhålen". Att jag svär och använder ett dåligt språk lite då och då kan jag ta, men "rövhålen"? Botten är nådd.

10 kommentarer:

 1. Äsch. Tycker det känns lite piratigt ändå.

  SvaraRadera
 2. Men sluta, de förtjänade det! Usch, så dåligt! Det är definitivt inte du som ska skämmas.

  SvaraRadera
 3. Haha, jag tänkte inte ens på det!

  SvaraRadera
 4. Ja..hur lågt kan man gå?!

  Hahaha..äh, det var fult att inte underrätta er.

  SvaraRadera
 5. Det är ju du!;) Tack för kalendertipsen!

  SvaraRadera
 6. Äsch! När de beter sig som skitstövlar tycker jag dom får ta att bli kallade rövhål.
  Låta er sitta hemma en hel dag helt i onödan det är fan inte schysst!

  SvaraRadera
 7. Fast jag kunde ju ha kallat dem för kukhuvuden eller nåt...

  SvaraRadera
 8. Haha! Jag hade ett såntdär moment häromdagen när jag körde bil. Bilen bakom mig låg så sjukt nära och jag hajjade riktigt till när tanken "vad fan ska du upp i arslet på mig att göra??" susade genom huvudet på mig. Vaddå arslet liksom? Hade det inte räckt med "varför i helvete kan du inte hålla avstånd för?" eller något annat mer civiliserat ordval.

  SvaraRadera
 9. Jos: Ja, alltså "arsle" och "rövhål", det låter lite bonnigt...

  SvaraRadera
 10. Hahahahah, två av mina bröder kallade alltid den tredje brodern för "ditt rövhål", så jag reflekterade inte det minsta... :)

  SvaraRadera