onsdag 14 december 2011

Om att vi alla är ganska mänskliga ändå

Vad mycket bra respons jag fick på mitt latmaskinlägg! Det var  intressant att ett par personer skrev att de upplever mig som aktiv, som en sådan som får så mycket gjort. Precis som några av er skriver så bloggar man ju oftare om sådant man faktiskt gör än om sådant man inte gör. Sedan så tror jag att jag ibland kan vara ganska selektiv för vad jag tar in; om jag är inne i en period då jag känner att jag inte får någonting gjort, är det lätt att jag ser alla omkring mig som oerhört produktiva. Nu, när jag inte känner mig som värsta slapparmorsan längre, kommer jag faktiskt på att jag även läser om att ni inte är så där duktiga hela tiden. Ni äter också snabbmat, orkar inte tvätta ert flötiga hår, sover bort halva dagar, stannar inne när det är soligt, bjuder på köpefika, har möglig mat i kylen och går omkring i kläder med bäbiskräks på. Vi är alla ganska mänskliga ändå. Amen!

13 kommentarer:

 1. Dubbel AMEN på det, allra minst!

  SvaraRadera
 2. Amen på det säger jag och blickar ut över det stökiga vardagsrummet och köket fullt av disk, samtidigt som jag ligger i soffan nyvaken efter att jag och W råkade somna en timme där!

  SvaraRadera
 3. Så sant, så sant!! Man tänker ut lite planer kvällen som man ska göra dagen efter... Sen vips nästa kväll har man visst inte alls gjort det!? Men vadå, man MÅSTE ju inte ;) (och det är tur, för ta hand om en liten är verkligen heltidsgöra oftast..)

  SvaraRadera
 4. Tack gode gud för det säger jag! ORKA va pretto hela tiden..

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Fröken K: AMEN!

  Maria: Hm, det ser nog ut hos dig som det gör här, men vad gör det om hundra år?

  Sara: Ja, det tar faktiskt tid att bara mata, byta blöjor, leka med, bada, roa etc

  Miss M: Nä, det går bara inte!

  SvaraRadera
 6. hej! jag hittade ingen mailadress till dig, jag har ritat av dig. hoppas det är ok? :)

  http://annagrundberg.blogspot.com/2011/12/dagens-teckning.html

  SvaraRadera
 7. Yay!
  Och det är ju det som är så finfint med att blogga - att man kan välja bort att visa flöthåret och fulpyjamasen om man vill :)
  Fast ibland blir jag orolig - för tänk om jag träffar en bloggläsare IRL och den personen liksom inser hur jag ser ut EGENTLIGEN! Hahahaha.

  SvaraRadera
 8. Anna: Åh, det är mer än ok, det är ju fantastiskt!

  Chula: Heja!

  Emeli: Haha, så där tänker jag också ibland, om nån skulle se mig på stan och ba "meh, är hon inte finare än så?"

  SvaraRadera
 9. härligt att du tagit ditt förnuft till fånga ;)

  SvaraRadera
 10. Haha ja det där med möglet ja, där satte du allt huvvet på spiken. =)

  SvaraRadera
 11. Men jag upplever också dig som ganska aktiv fast efter våra wordfeudsmatcher så har jag ju insett att du är en slacker, som jag.. ;)
  Fast du är fortfarande i mina tankar när disken inte är gjord på kvällen men även när den är gjord för då tänker jag att nu är "mamma, mormor och Fifi stolt över mig"...hahaha :)

  SvaraRadera
 12. Amen säger jag med. Jag går omkring i flötigt hår, jeans som står för sig själv av tapetklister och färg (flera olika) och munsåret från mars. Och jag har inte ens nåt kiddo :)

  SvaraRadera