onsdag 14 mars 2012

14 Clouds

Gissa om det kändes bra för den här vårjunkien att komma hem till sitt kära Göteborg och mötas av en klarblå himmel! Att jag sedan var ute och gick i över två timmar i inget mer än t-shirt och tunn, uppknäppt kofta på överkroppen gjorde inte saken sämre. Nu är det jag som går ner i källaren och plockar fram Converse och skinnjacka.

5 kommentarer:

 1. Åh vad härligt! Riktigt så långt har vi inte kommit här ännu, tyvärr.. Jag längtar!

  SvaraRadera
 2. Ja, det är verkligen härligt. Jag har redan märkt att jag tagit med mig för varma kläder hit. Men då kan man handla nya :) Eller ja, second hand som jag snöat in på.

  SvaraRadera
 3. Maria: Ah, stackars er där uppe i norr!
  Linda: Jag hade med på tok för varma kläder till Småland, så det känns skönt att vara hemma och ha tillgång till tunnare kläder nu :)

  SvaraRadera
 4. Jag är så avis på ditt varma vårväder. Jag vill också ha vår!!

  SvaraRadera