söndag 18 mars 2012

18 A corner of your home

Den här telefonbänken står i ett slags hörn i vår hall. Jag såg den i fönstret på en second handaffär i Majorna för några år sedan och tänkte att den säkert var svindyr, men ack, så fin. Sedan glömde jag bort möbeln, men var inne i butiken några månader senare och då fanns den kvar och den var inte snordyr, så jag slog till och jag släpade med mammas hjälp hem den. Jag ville väldigt gärna ha en fin guldspegel över bänken och letade intensivt efter en sådan, men hittade ingen som passade och har inte tänkt så mycket på det, men nu blev jag sugen på att försöka hitta en igen. Egentligen ska vår jordglob stå på kanten av bänken, men jag var tvungen att ta bort den när Elly började gilla sladdar, så det får se lite tomt ut ett tag till. 

3 kommentarer:

 1. Asså! Det var nog bland de snyggaste. Det hade inte gjort nått om den var dyr ;)
  Snygg!

  SvaraRadera
 2. Den är jättefin. Det är så fint när man blandar in gamla saker i hemmet. Du hittar säkert en spegel snart.

  SvaraRadera
 3. Åh! Jag kan se en sån guldig klocka ovanför!
  http://nollimages.com/uploads/webshop_product_pictures/2/c7a225f6e9e9d0ec4c9b2766980832e0.jpeg

  Hoppas det funkar med länken annars googla "väggklocka guld" och kolla på bilder.

  SvaraRadera