onsdag 21 mars 2012

21 Delicious

Idag har jag välkomnat Niklas hem med mitt livs första långkok, vilken grej va? Marockansk gryta på högrev och med en massa lök, morötter, aprikoser och goda kryddor och couscous till. Det luktar ljuvligt här i lägenheten och den här frugan ska definitivt snöa in på långkok nu, för det här var ju både enkelt och gott.

4 kommentarer:

 1. Gud vad duktig du är! Och hjälp vad gott det lät, jag vill också ha! :)

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det! Det är superenkelt och blir så jäkla gott!

  Kan tipsa dig om långkoks-mexmat också. Jag gjorde carnitas häromdagen. Herre gud. HERRE GUD säger jag. Det var så jähävla gott. Testa det. Sök carnitas och välj jonas crambys sida. Där snackar vi riktigt god texmed alltså. Det var också superenkelt. Kryddor och cocacola kokar man fläskkarrén i. Himmelriket. Lovar. LOva att testa :) Vi hade mangosalsa, picco de gallo och guacamole till. Han har recept på allt du behöver.

  SvaraRadera
 3. Regnsjuk: Fast så duktigt var det inte, för det var så himla enkelt att göra!

  Josefine: Ok, jag måste testa!!

  SvaraRadera
 4. Mat har blivit mitt nygamla intresse efter ett par års hatande. Tycker det är så härligt att kunna bjussa på. Även om det bara är till ett hungrigt barn som helst skulle velat äta majskrok, när hon tycker det smakar gott känner jag mig så duktig.

  SvaraRadera