tisdag 6 mars 2012

6 5 pm

När klockan var 5 pm hade jag inte en tanke på #marchphotoaday. Men 18.45 hade jag det och då gjorde jag samma sak som klockan 17: gosade med Elly i soffan. Fast vid det senare klockslaget hade det blivit mörkt ute och Elly hade fått på sig pyjamas. En kvart senare sov hon. När jag precis var klar med att plocka undan i köket, städa toan, tvätta ansiktet och göra fruktsallad hostade hon så hon vaknade. Nu ligger min lilla tjej och sover i min famn, för det verkar vara extra mysigt att ligga i den när hon är snorig och lite hostig.

4 kommentarer:

 1. William är också snorig och hostig nu, han verkar också gärna sova riktigt nära..

  SvaraRadera
 2. Maria: Det blir väl lite läskigt när de är snoriga och slemmiga :(

  SvaraRadera
 3. Här är det också snorigt och hostigt jobbigt men mysigt :)
  kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas Elly blir frisk snart.

  SvaraRadera