fredag 23 mars 2012

En redig investering

Igår köpte jag ett par rediga sulor/inlägg att ha i mina converse för att slippa få ont i benhinnor och korsrygg. Det kändes först lite surt och mycket pensio att lägga 275 spänn på ett par sulor, men nu när jag har provgått dem kan jag berätta att jag studsade fram som en hind, så de är värda varenda öre.

11 kommentarer:

 1. Gud vad smart du är! Converse är ju så himla bra, praktiska, fina, passar-till-allt men sjukt platta och obekväma att gå långt i. Nu ska jag också köpa sulor! Skiter i om det är pensio:) Har du några bra sultips kanske?

  SvaraRadera
 2. Så vuxet, men så fantastiskt bra! lär vara värt varenda liten krona som du skriver!

  Hoppas att ni får en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det låter som en himla bra investering!!

  SvaraRadera
 4. Halleluja! Välkommen in till tantvärlden!

  SvaraRadera
 5. Charlotta: #somentant du vet! Så fort jag orkar lyfta på röven ska ajg kolla vad mina sulor heter!
  Alicia: En miljon tantpoäng!
  Maria: Verkligen!
  Dalkullan: tack tack :)

  SvaraRadera
 6. Fan, vad smart. Jag som alltid bara tänker att de är så grymt obekväma att gå långt i och så fortsätter jag. Tack för tipset! Jag ska omedelbums införskaffa ett par grymmesulor jag med.

  SvaraRadera
 7. Var köper man????
  Jag har sulor, men de hjälper inte ett dugg (och kostade väl sisådär en 50-lapp)

  SvaraRadera
 8. Bra gjort! Måste dock bara berätta att mina sulor kostade 2000 kronor. De är gjorde efter mina fötter, och när jag hämtade ut dem satt jag och köade med diverse gråhåriga människor. Megatantpoäng till mig!
  De var iofs en födelsedagspresent, hade aldrig prioriterat mina fötter för den summan... Men min rygg, mina fötter och ben mår prima trots platta skitskor :)

  SvaraRadera
 9. Jag blev tant och införskaffade sulor till mina converse förra året. Guld värt!

  SvaraRadera
 10. Atomflickan: Verkligen!
  Linda: Gör det genast!
  Emeli: Jag köpte mina i en vanlig skoaffär. Ok, lite tantig skoaffär kanske.
  Susanna: Oj, det var värst! Fast dina fötter lär ju lovprisa den där presenten för evigt.
  Lisa: Eller hur?!

  SvaraRadera