tisdag 27 mars 2012

En sån där bröllopsdag II

På eftermiddagen tog jag min surhet och gick till stan själv för att köpa överdragsbyxor och lite annat till Elly. Efter ett par timmar kändes det helt fantastiskt att komma hem till min lilla familj och så var vi alla glada. Niklas gjorde en otroligt god kycklinglasagne som vi åt medan Elly fick sin kvällsvälling. Hon verkade dock tycka att vi var knäppa som gav henne gammal välling medan vi åt så gott och försökte bara ta vår mat. Hon tycks gilla mat med lite sting i, den ungen. När Elly hade somnat åt Niklas och jag jordgubbar och glass och drack äppelmust i vinglas. Också tittade vi på resor i höst, vi tänker Kanarieöarna och all inclusive, hade aldrig trott att jag skulle åka på en sådan resa frivilligt, men ibland får bekvämlighet gå främst. Och sol och bad i november, ja tack!

11 kommentarer:

 1. Åh det låter ju underbart! Ja det känns som att då man ska åka på resa med en liten vill ha det lite bekvämt så man bara kan njuta och ha det bra. :)

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt! Och bekvämligheter får verkligen gå först ibland!

  SvaraRadera
 3. Oj, jag råkade visst trycka för fort.:)

  SvaraRadera
 4. Fin dag och skönt att surheten försvann :)

  SvaraRadera
 5. All inclusive är perfekt när man har barn. Sen kommer du inte vilja åka på annat sätt för man blir gött bortskämd med mat och dricka så fort man får lust till det :) Kram!

  SvaraRadera
 6. Grattis till er dag! :-) Frank älskar också mat med lite sting i, och det är egentligen inte så konstigt eftersom hans mamma och pappa gärna kryddar maten så att det brinner lite i halsen. Mums!

  SvaraRadera
 7. Åh, tänk så bra det kan bli ibland! Bra att bli sur ibland så man tänker lite extra på hur bra man faktiskt har det. GRATTIS på bröllopsdagen! Kram!

  SvaraRadera
 8. Jag vill också åka på all inclusive! Fy fan vad gött!!

  SvaraRadera
 9. Även Kakan gillar lite kryddig mat.
  Det enda som han har lite svårt för är torsk av någon konstig anledning :)

  Sen är majskrokar något som han avfärdar helt. Fint så tänker vi :)

  SvaraRadera
 10. Mysigt att läsa om dig och din lilla familj :) kram Sinta

  SvaraRadera