tisdag 20 mars 2012

Gräset är grönare...

Det är väl typiskt att jag sitter här och ångrar att jag inte gick ut på en långpromenad så att Elly fick sova i vagnen. Nej då, hon skulle sova i sängen så jag kunde "få en massa gjort". Under de 45 minuter hon sov i sängen fick jag väldigt lite gjort, sedan fick hon sova vidare i min famn efter en gnällstund och nu sitter jag alltså här och längtar ut i solen. Varmt är det säkert också där ute.

6 kommentarer:

 1. Ja det är typiskt när man ångrar sig..

  SvaraRadera
 2. Åh, tycker ofta att det är sådär. Jag får ofta för mig "äsch, det kan vara skönt att vara inne" och sen ångrar jag ihjäl mig om det har gått en hel dag utan att jag kommit ut.

  SvaraRadera
 3. Typiskt! Här har det varit grått och kallt hela dan, så vi kan ju låtsas att det varit samma väder hos dig så har du inte missat nåt. =)

  SvaraRadera
 4. Det där händer alltför ofta! Att man ångrar sig alltså. Ibland går det ju liksom en hel dag utan att man kommit utanför dörren...

  Ja, jag hoppas också det går bra sen. Så länge jag är där så går det nog bra, men jag blir lite nervös för hur det ska gå när man ska prova att lämna honom en stund....

  SvaraRadera
 5. Typiskt! Men jag kan hälsa att det var rätt blåsigt och tråkigt ute idag. Inte varmt och skönt. Känns det inte lite bättre då?

  SvaraRadera
 6. Vi gick i alla fall ut och gungade sedan, men då var det inte sol längre :(

  SvaraRadera