onsdag 28 mars 2012

Idag har jag:


 • Tatuerat mig. Bild kommer när motivet inte ser ut som en svart sörja. Jag höll på att slumra till på britsen trots att jag både låg obekvämt på mage och att det stundtals gjorde ganska ont. Plötsligt kom jag på mig själv med att ligga där och andas tungt, lite rödmosig och med lite saliv i mungipan. Men en är ju inte så van vid att bara ligga så där och vara helt passiv.
 • Varit ifrån Elly i fem timmar. Det tar sig.
 • Bildgooglat en groda efter att förtvivlat ha insett att det inte alls var enkelt att rita en rackans groda. FYI var det inte så lätt att rita en med en söt liten groda på bildskärmen framför mig heller. Jag är dock stolt över att jag vågade ta mig an Abba och ritade fyra streckgubbar, varav två hade långt hår och platåskor, och en burk med en fisk på. Att budskapet sedan inte gick hem är en annan femma. Nog om mina bristande rit-skillz, Draw Something har sina stunder.

11 kommentarer:

 1. Åhh, vad spännande med en till tatuering :-) Blir kul att se bildbevis sen.

  Tokigt att du nästan somnade men jag förstår dig, jag tyckte att det var väldigt avslappnande att gå till tandläkaren för ett tag sen. Egentid för en småbarnsmorsa liksom. :-)

  SvaraRadera
 2. Spånnande med tatuering!
  Och hurra för fem timmar! Bra gjort!

  Och Emma, jag tyckte precis samma sak när jag var hos tandläkaren!

  SvaraRadera
 3. Emma och Johanna: Ja, men en är ju så ovan vid att ligga sysslolös så där!

  SvaraRadera
 4. Åh tatuering! Ser fram emot bild!

  SvaraRadera
 5. Jag har inte ont i halsen utan är mest snorig och har huvudvärk. Lite hosta också. Jag tror jag borde klara av en liten springtur imorgon. Kanske. Jag har ju liksom ingen större lust att bli ännu sjukare men ja. Vi får se! Ska bli spännande att se din tatuering!

  SvaraRadera
 6. men guu va du tatuerar dig nu! *avis* hehe..

  fem timmar, det är mitt rekord också! nästa vecka ska jag vara ifrån henne tio.. på en & samma dag :(((((

  SvaraRadera
 7. Åhåå, sjukt nyfiken på tatueringen är jag nu!
  Vill också ha!

  SvaraRadera
 8. Åh vad kul med tatuering! Ska bli kul att se! Jag är så sugen jag med!! :)

  SvaraRadera
 9. Ah, nyfiken på tatueringen. Fem timmar, var det tatuering hela tiden?

  SvaraRadera
 10. Vad kul med en ny tatuering!
  Tack, planen är att bli frisk till helgen!:)

  SvaraRadera
 11. Du är galen! Avslappnad av att tatueras, jag säger då det.. :) Jag tror såklart att det blev något snyggt men är grymt nyfiken. Hoppas att bild kommer snart!

  Kram

  SvaraRadera