torsdag 29 mars 2012

JD-tatueringen

Jag kom på att jag inte har visat min förra tatuering utan kladd och plast, så här är den! Motivet kommer alltså från en av mina absoluta favoritskivor; Unknown Pleasures med Joy Division och den sitter på baksidan av min vänstra överarm.

14 kommentarer:

 1. Snygg. Den finns en tapet som påminner om skivan kom min sambo på när vi letade tapeter.

  SvaraRadera
 2. Ursnygg!!!

  Just nu tänker jag att jag skulle faktiskt kunna bli det, men egentligen äter jag så här för min kille gör det och för det är mycket lättare att äta tillsammans och inte laga helt olika grejer. Men inget är bestämt, så vi får se...

  SvaraRadera
 3. Jättefin!

  Och tack! Jag ser verkligen fram emot mitt önskaår :)

  SvaraRadera
 4. Satans så snyggt! Och världens bästa band, också.

  SvaraRadera
 5. Stämmer in i hyllningskören!

  SvaraRadera
 6. shiiit va fin! själv har jag aldrig råd. ibland suger det att va egenföretagare. tatueringar liksom bortprioriteras... suck. men snart snart hoppas jag! (det blir på handen om tatueraren går med på det:)

  SvaraRadera
 7. Mycket snygg placering också måste nämnas!

  SvaraRadera