måndag 19 mars 2012

Peter Doherty on stage!

Bild från när Peter Doherty spelade på Peace & Love 2009
Den 31 mars ska jag gå på konsert. Japp, jag ska för första gången sedan Elly föddes vara ute efter klockan 20 på kvällen och jag kommer kanske inte hinna natta Elly innan jag går, så det blir första gången Niklas får natta henne själv. Det är Peter Doherty som kommer till stan och det ska bli så jäkla kul att se honom igen eftersom han är en av mina favoritsångare. Jag har faktiskt inte varit sugen på att gå på fest eller att gå på krogen en enda gång under året som har gått, men jag har tänkt att om det är något som skulle kunna locka ut mig en kväll så skulle det vara en schysst konsert. Att jag sedan kommer att vara ett litet nervknippe när jag går hemifrån, det går nog inte att komma ifrån.

12 kommentarer:

 1. Aaah, jag funderade faktiskt på honom häromdagen!! Längesen man hörde något.. eller kan ju iofs ha med min mammaledighet att göra ;)

  KUL att gå på konsert!!!

  SvaraRadera
 2. Vill också gå på Doherty-konsert! Hoppas han dyker upp, haha. Vi kanske dyker upp i GBG i sommar, vill gå på west coast riot. Vi pratar om att antingen åka på det eller hultsfred. WCR är ju lättare eftersom det är en endagarsfestival & man behöver bara sova en natt i gbg isf. Men hultsfred har så mycket bra band i år!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt! Det kommer säkert att gå galant, både för dig och Niklas :)

  SvaraRadera
 4. Vad kul! Det kommer säkerligen att gå galant! :)

  SvaraRadera
 5. Men oj, är jag avundsjuk nu eller vad? Jag såg honom på Debaser i Stockholm för två år sedan (precis innan jag fick veta att jag väntade Vide, för övrigt) och det var verkligen en helt fantastisk konsert. Hoppas att du slipper vara nervös ändå, jag är säker på att Niklas klarar nattningen galant (även om jag förstår att det nog inte är det du oroar dig över...)

  SvaraRadera
 6. Kul! Jag tror också att det kommer gå jättebra, musiken lär vara så hög att du inte hör nerverna ;)
  Vi ska gå på konsert på fredag, första gången vi gör något tillsammans utan barnen sen Liten kom till världen. Ska bli himla roligt, och välbehövligt.

  SvaraRadera
 7. Det låter hur kul som helst!

  SvaraRadera
 8. Sara: Det ska bli skitkul!
  Zahra: Jag hoppas VERKLIGEN att han dyker upp!
  Linda och Maria: Det gör det säkert :)
  Regnsjuk: Spelningen han gjorde på P&L var MAGISK, hoppas den här blir lika bra.
  Tiger Johanna: :D
  Jos: Kul! Vilka ska ni se?
  Natasha: Det blir det nog!

  SvaraRadera
 9. Vi ska se Thåström. Känns som vi alltid går på Thåström när vi väl tar oss iväg på konsert, haha. Men kul ska det bli iallafall, var sjukt länge sen jag var på konsert.

  SvaraRadera
 10. Jos: Thåström är ju så bra live, skulle gärna se honom igen!

  SvaraRadera
 11. Jag funderar på Hultsfred (tänker gå ut stort när jag ändå är igång!). Vill så gärna åka, men är inte helt hundra på det här med att lämna Inez.

  SvaraRadera