tisdag 20 mars 2012

Plötsligt händer det!

Äntligen poppade jag popcorn, efter att ha varit sugen flera kvällar i rad, men bara inte orkat göra några*. Herrejävlar, vad gott det är, jag måste sluta vara så här lat! (As if..)

*Här kör vi alltså med oldschoolpoppisar, som är så mycket godare, men lite jobbigare att göra.

10 kommentarer:

 1. Så himla sugen jag blev nu!! Måste poppa till Project Runway.

  SvaraRadera
 2. Det är det godaste godiset! Jag poppar flera kvällar i veckan :) Inte bara godaste, sjukt billigt med!

  SvaraRadera
 3. Men hej och hå, dig känner jag ju igen! Shit. Hur många år sedan är det jag läste din blogg? Kommer just nu inte ihåg vad den hette men så fort jag såg dig så mindes jag precis dig. Och så var det bara slumpen som gjorde att jag hamnade här!

  SvaraRadera
 4. Åh gott!! G kör också på sådana popcorn och man blir alltid så nedrans sugen då han kör igång!

  SvaraRadera
 5. Old school är godast!

  Vi investerade faktiskt i en popcorn-maskin för ett par år sedan, den har gått varm här hemma (tills jag blev illamående). Popcornen blir alltid helt perfekta, aldrig ett endaste bränt och tar barakanske 2 min. Varmlufts-pop. Tror den kostade 200 spänn. Världens bästa investering!

  SvaraRadera
 6. Var med och tävla om MacBook och iPads!

  Registrera dig på www.studeravidare.se/tavla och få din unika tävlingslänk, länka till oss och skriv en rad eller två om vilka vi är i din blogg eller i dina sociala medier och se klicken ramla in på din unika klickräknaradress samtidigt som du ser ditt namn klättra på topplistan!

  1:a pris: MacBook Air 11”
  2:a pris: iPad 3
  3:e pris: iPad 2

  Även bästa blogginlägg vinner pris den här gången!

  Skriv ett bra och roligt inlägg om oss på din blogg, meddela oss om inlägget och håll tummarna att du är en av tio finalbidrag. En jury bestående av marknadsförare och personalvetare tar, när tävlingstiden är slut ut en vinnare.

  Vinnaren får en iPad 3!

  Lycka till!

  /Studeravidare-gänget

  SvaraRadera
 7. Mmmm, popcorn!

  Vad kul att du gillar att jag fortsätter blogga! :) Hittade din kommentar bland skräpposten nu, skumt.

  Jag tänker att jag skulle blogga som du om jag hade en iphone/android, för det är det jag saknar, att kunna blogga lite mer spontant.
  Nu blir det ofta en mer ordentlig bild eftersom jag mest tar kort med kameran, och jag vill inte blogga utan bilder :)

  SvaraRadera
 8. Haha ja jag minns att du gilla dom! Jag tror at det var DU som visade dom för mig från första början faktiskt ;D

  Oooh grytpoppisar? Så JÄVLA gott!

  SvaraRadera
 9. Det är verkligen jättegott! Nu blev jag också sugen!

  SvaraRadera
 10. Såna popcorn är ju helt klart de godaste. Bra att du orkade göra det.

  SvaraRadera