tisdag 27 mars 2012

Rediga kläder

Ellys bästa kläder är de jag hade när jag var i hennes ålder, jag är så glad att mina föräldrar har sparat dem (och tänker även att jag ska spara ALLT Elly har nu, eftersom jag gillar argument som tillåter mig att SPARA). Den här mössan stickade min moster till mig, jackan hade jag också och overallen stickade min mormor. Hon stickade tre stycken i olika storlekar och Elly är nu inne på nummer två. Till hösten kan hon nog ha den blå. 
Igår köpte jag ett par överdragsbyxor till Elly och idag hade vi sandlådedebut. Elly tyckte det var kul att hitta små saker i sanden att ge till oss vuxna, men roligast var nog att äta sand. Jag insåg även att utelek inte bara innebär bra kläder till barnet, utan att svarta strumpbyxor och ballerinaskor inte gör sig så bra i en sandlåda. Nu när jag är så redig att jag har ordentliga sulor i mina plattas skor, får jag nog börja vänja mig vid att ha jeans lite mer. För jag väljer helt klart jeans framför överdragsbyxor om någon nu undrar.10 kommentarer:

 1. Det är så mysigt när en eget barn kan ha kläder en själv haft! Och visst blir man skitig när man leker i sandlådan, men det är väl bara att vänja sig antar jag! ;)

  SvaraRadera
 2. Det känns så fint när de kan ha kläder vi haft! Det känns som att de kläderna har en helt annan kvalité än de som finns nu... Överdragsbyxor letar jag också efter åt Äpplet, men har inte hittat några bra som har ett ok pris. Lockar inte att köpa några för typ 300 som hon bara kan ha några månader.

  SvaraRadera
 3. Det känns så fint när de kan ha kläder vi haft! Det känns som att de kläderna har en helt annan kvalité än de som finns nu... Överdragsbyxor letar jag också efter åt Äpplet, men har inte hittat några bra som har ett ok pris. Lockar inte att köpa några för typ 300 som hon bara kan ha några månader.

  SvaraRadera
 4. Vilken söt min i gungan!
  Det känns som att det är en ny era i mammalivet som börjar nu: parkhänget. Ska bli spännande att utforska en ny värld.

  SvaraRadera
 5. Var köpte du brallorna? Jag letade igår men hittade inga :-(

  SvaraRadera
 6. Det vore väl något annars?
  Att gå i överdragsbyxor och gummistövlar ;D
  Måste med köpa "överdragisar" (till Didde alltså;))

  SvaraRadera
 7. Vad fint att dina föräldrar har sparat dina kläder som du haft som barn!

  SvaraRadera
 8. Haha, jag har tänkt i 2,5 års tid nu att jag måste köpa överdragsbyxor, men fåfängan säger ifrån.. Mycket smart på ungar dock ;) Jag använder också det där som argument med att få spara, är ju så himla roligt med kläder föräldrarna har haft. Vi har också en del, och tänker då givetvis att mina ungar kommer vilja ha ALLA sina kläder sina framtida barn..

  SvaraRadera
 9. Vad skoj att din mamma sparat dina saker. Önskar min mamma gjort det, men å andra sidan kommer nog inte jag spara alla Frejas saker å andra sidan.
  Är också ute efter överdragsbyxor nu. Men verkar lite svårt att hitta i den storleken Freja har (74). Vart hittade du Ellys?

  SvaraRadera
 10. Maria: Ja, lite tvätt till liksom…
  Lina: Ja, de kläderna Elly har på bilden har även mina tre syskon haft, och de ser inte alls slitna ut. Ellys byxor köpte jag på Lindex, de kostade egentligen 250, men jag hade en rabattkupong.
  Karin: Eller hur? Det känns som om jag kommer att hänga i parker resten av säsongen.
  Susanna: Lindex!
  Sara: Ja, så kunde även föräldrarna se ut som dagisbarn :)
  Natasha: Ja, jag är väldigt glad över det.
  Jos: Jag kommer eventuellt att köpa termobyxor så småning om, men överdragsbyxor i lekparken, där år min gräns.
  Josefine: Lindex!

  SvaraRadera