lördag 24 mars 2012

Slöfockarnas lördag

Det är svinkallt idag, både Niklas och jag är trötta och slöa och vill helst bara hänge oss åt vårt nya beroende: Draw Something (spela? Ja! FifiYay). Vi gjorde ett tappert försök att vara hurtiga och gå en promenad, men höll på att frysa ihjäl, så vi gick hem efter en stund, men varsin enorm godispåse i högsta hugg. Det enda rätta en dag som denna.

5 kommentarer:

 1. Åh, låter ju inget annat än underbart. :)

  SvaraRadera
 2. Tycker draw something är jättekul men hänger sej så mycket på min mobil. Nu gör jag ett nytt försök och lägger till dej såklart! :)

  SvaraRadera
 3. JA! Jag lägger till dig senare. Ima gonna kick yo ass!

  Hungerspelen = epic skit. LÄS!

  SvaraRadera
 4. Låter helt rätt! Åh jag spelade Draw something ett tag, men tröttnade..

  SvaraRadera
 5. Unga fröken Karlsson: Ja, godiset var det om inte annat :)
  Charlotta: Gör't!
  Pelle: Ja, vad kul!
  Maria: Säg till om du blir sugen på att börja igen :)

  SvaraRadera