onsdag 7 mars 2012

Status från sjukstugan

Kiddo är fortfarande lite snörvlig och har fått lite hosta. Min hals börjar kännas lite öm och tjock. Illavarslande.

Idag har jag i alla fall lärt mig att det enda sättet att få bort snor från Kiddo är att ta bort det med fingrarna, så fort jag kommer nära den lilla näsan med ett papper eller en trasa är det nämligen som att trycka på en skrikknapp. Nu vill jag lära mig att ge näsdroppar själv och utan skrik.

9 kommentarer:

 1. Och det kommer. Jag lovar!
  E var totalt livrädd för papper och näsdroppar. Men nu torkar hon näsan själv, lite halvdant visserligen, men ändå. Och näsdropparna, hon sträcker fram huvudet själv när jag tar fram förpackningen. Lyckan i det!

  SvaraRadera
 2. Ja det är inte lätt, vi har det likadant här hemma. Den snorige lille killen vägrar både torka bort snor, näs-fridan och näsdroppar. Inte lätt när det låter som han nästan kväver sig själv av allt snor..

  SvaraRadera
 3. Allt himlöa snor alltså, slutar aldrig att rinna här hemma. Det värsta är att Kajsa har kommit på hur man får snoret att försvinna på egen hand. När man är på väg att sträcka sig efter papper så hör man det: Slurp. Också är det i ongens mage. Dör lite av äckel varenda gång faktiskt.
  Krya på er!

  SvaraRadera
 4. Åh, vad segt med sjuka :( Hoppas ni kryar på er!

  SvaraRadera
 5. Konstigt att de är så rädda för att få snor borttorkat. Det är typ det värsta som finns! De kanske tror att man ska stjäla näsan av dem.

  SvaraRadera
 6. Snor snor snor. Nu får det snart bli sommar tycker jag!

  SvaraRadera
 7. Hoppas att lillan blir bättre snart. Aldrig roligt att vara snorig, liten som stor..

  Kram

  SvaraRadera
 8. Tack för alla kryapå!

  SvaraRadera