söndag 15 april 2012

11 frågor till!

Ewonne har också utmanat mig att svara på frågor och yay, jag älskar att svara på frågor, så nu kör vi. Dock orkar jag inte komma på 11 nya frågor och tagga 11 personer till, så jag hänvisar till frågorna jag skrev härom dagen.

1. Om du fick bli en filmkaraktär för en dag, vilken skulle du då vilja vara och vad skulle du göra?
Tyler Durden i Fight Club. Jag skulle gå omkring och vara snygg och tuff, slåss och ha kuk.
2. Om ditt liv var en film, vad skulle den heta?
Fifi in pink
3. Skriv ner tre geniala filmer!
Edward Scissorhands, A clockwork orange, Natural born killers
4. Vilka är dina tre favoritskådespelare?
Johnny Depp, Maggie Gyllenhaal och Winona Ryder
5. Vilka är dina tre favoritböcker?
Tusen små bitar, The Dirt och Pundare och Jonkare (ja, jag gillar att läsa om knark(are), men så är jag sosstant också)
6. Vilket band är bäst, all times, enligt dig?
Joy Division får jag nog säga, men det är svårt att bara säga ett. 
7. Vilken skiva är bäst, all times, enligt dig?
Unknown Pleasures med ovan nämnda band
8. Hur många barn har du? 
1
9. Vill du ha barn/fler barn?
Jag tror inte det.
10. Vad jobbar du med?
När jag inte är föräldraledig jobbar jag med missbrukare.
11. Om du skulle sadla om helt och hållet, vad skulle du syssla med då?Fotograf eller författare om jag får drömma fritt.

6 kommentarer:

 1. Älskar såna här inlägg, så att man får "lära känna" dig lite mer. Allra helst skulle jag vilja kommentera så mycket mer, men med 6 månaders så läser jag mest på mobilen och-det-går-inte-att-kommentera med den, grrr.

  Sen vill jag passa på att tacka för alla inlägg under detta, det om din förlossning, om amning och i allmänhet om föräldraskapet. Känns så skönt att läsa om någon som verkar resonera lite som jag,(Vår föräldragrupp söööög, var där en gång) inte kanske för att jag måste ha nån annans okej, men för att det är skönt att höra att man inte är ensam (dvs knäpp). Tur att bloggar finns alltså.

  Du är coolers, ha det gott nu!

  Och just det, är så sjukt imponerad över hur ni fixar det här med att N måste vara borta så mycket, hur du fixade det i början (jag vet ju att man gör det man måste men iaf) och hur du verkar vara så o-bitter. Löv it!

  SvaraRadera
 2. Åh, hur är ditt jobb?
  Berätta mer!

  Förövrigt så älskar jag din blogg extremt mycket, den är helt underbar!

  SvaraRadera
 3. Alex: Kul att det inte bara är jag som har behållning av de här inläggen :)
  Vet hur det är, det blir inte mycket datatid för mig nu, bara en stund på kvällarna och då är det så mycket som ska hinnas med.

  tack snälla du! Jättekul att höra! Jag känner mig lite ensam i mina tankar om föräldraskap IRL, så det är guld värt att läsa bloggar om andra som tänker ungefär likadant. Min föräldragrupp var ingen höjdare heller, vi hade två träffar med sköterskan, på den första var det typ frågestund och på den andra, som var flera månader senare handlade det om barnsäkerhet. De andra mammorna var väl trevliga, men det kändes inte som vi hade så mycket gemensamt, mer än att vi just hade fått barn.

  Ang, att inte vara bitter så tror jag att det var viktigt att Niklas har jobbar borta länge, så att jag var van vid att vara ensam, så att det inte känns som om han smiter iväg. Men ibland kan det vara sjukt jobbigt, som igår när Elly sov för lite på dagen och var allmänt gnällig. Sedan slog hon i ansiktet i vardagsrumsbordet på kvällen och då kände jag mig verkligen ensam. kram

  Star: Hm, jag känner mig inte så bekväm med att skriva om mitt jobb på bloggen, men om det är något du är intresserad av kanske jag kan berätta i ett mail? Och tack snälla du!

  SvaraRadera
 4. Pundare och jonkare: det är inte den som i huvudsak handlar om Norrköping va?

  SvaraRadera
 5. Alfamamma: Jo, det gör den nog.

  SvaraRadera
 6. Johnny & Winona, håller med! Maggie är också bra men har inte sett lika mkt med henne. :)

  SvaraRadera