söndag 29 april 2012

Dansa, pausa

När en inte kan sova för att grannen har fest och kör allsång till den förhatiska Dansa, pausa, klockan börjar närma sig 2 och en funderar på att ta med Kiddo och lägga sig på soffan och det plötsligt går upp ett ljus: öronproppar. Då önskar en att en var lite mer snabbtänkt.

När jag äntligen hade hittat öronproppar, proppat igen och somnat hade klockan hunnit bli 2.30. Idag är jag så trött att jag har växtvärk i benen. Jag är dock väldigt tacksam att Elly hade den goda smaken att sova till 7.30 just idag.

5 kommentarer:

 1. Den låten tror jag att jag lyckats undvika mvh hon som inte lyssnar på radio och dyl. ;)
  Du får ge igen på grannjäveln tycker jag ;)
  kram

  SvaraRadera
 2. Kristin: Var glad för det!

  SvaraRadera
 3. Det är en bra låt i övrigt men den är inte så bra att man helst av allt lyssnar på den hela natten.
  Det är en bra idé det där med öronproppar. Jag vet att grannen brukar sova med sådana och fråga mig inte varför haha.

  SvaraRadera
 4. Men vilken fruktansvärd låt att inte kunna somna till. Huvva!

  SvaraRadera
 5. Öronproppar är helt underbart. Sover själv jämt med öronproppar då jag sover mycket bättre och djupare när det är helt tyst. Det är så skönt att plugga in öronpropparna djupt i öronen när man gå och lägger sig och verkligen höra hur omvärlden stängs ute. Utan öronproppar har svårt att somna. Vaknar även lätt av ljud om jag inte har propparna på mig.

  SvaraRadera