söndag 22 april 2012

Fifi, anno 2012

Niklas: -Är du nöjd över att vara präktig?
Fifi: -Ja, alltså, om man lever opräktigt så får det ju konsekvenser. Om man t ex röker så dör man i förtid, får hosta och luktar äckligt. Och dricker man sover man dåligt och blir bakfull och jävlig.
Niklas: -…

Jag har förmodligen till och med gått om min mamma i präktighet. Förmodligen. Mvh Tjejen-som-gillade-att-supa-och-röka-en-gång-i-tiden

9 kommentarer:

 1. Haha! Jag har inte nått dit än. Gillar fortfarande att supa och röka nån gång i halvåret, till skillnad från varenda helg förr om åren. Men med tanke på att jag ägnat helgen åt storkok, omplantering och strykning så är det ändå tillräckligt för att mitt 18-åriga jag skulle gå i taket. :)

  SvaraRadera
 2. Lisa: Jag väntar på att jag ska vilja gå ut lite, men jag blir bara nervös av att tänka på det...

  SvaraRadera
 3. Haha! Ja men det är väl klart att det är bra (hälsosamt) att vara präktig. Känner igen mig där, men någon gång ibland blir jag faktiskt sugen på att hitta på tok! :)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar präktig, jag är nog själv ganska präktig, förmodligen tråkig i andras ögon, men jag trivs.

  SvaraRadera
 5. Jag hade gärna varit lite mer präktig. Nu vill jag dricka öl varje vecka för det är så kul och gott, men jag tror den lusten trubbas av lite när jag faktiskt har möjlighet till att gå ut.

  SvaraRadera
 6. Haha, I know the feeling!
  Men ibland saknar jag allt att bli lite askalas.

  SvaraRadera
 7. Jag vill inte heller gå ut eller dricka än :P

  Nu har jag gjort utmaningen du skickade för hundra år sedan :)

  SvaraRadera