måndag 16 april 2012

Jag vet att det typ är förbjudet att blogga om sin drömmar, men jag gör det ändå.

Förra natten drömde jag att jag sa till två av mina syskon att vi skulle på krogen och att jag skulle köpa drinkar till oss alla. Så vi gick på krogen, mitt på ljusa dagen och när bartendern frågade vad jag ville ha viskade jag att jag inte har druckit på så länge att jag inte minns några drinkar. Han fick blanda til mig en tvåa av vad han ville och jag fick ett pyttelitet glas med en liten, liten drink toppad med en klöverblomma. Sedan drack jag den, rökte och skaffade mig en KK.

Vad har vi lärt oss av den här drömmen? Att jag verkligen inte är redo att gå på krogen än och att det är tur att Niklas kommer hem på onsdag.

9 kommentarer:

  1. TACK finis för rösten (rösta gärna varje dag haha). Som tack ska du få en länk + är med och tävlar om en illis, måste ju ge något tillbaka till er som är så stöttande!

    SvaraRadera
  2. Haha, fast den här drömmen var väldigt kul att läsa om ;D

    SvaraRadera
  3. Haha ja drömmar alltså. Hade en mysko dröm i natt. Drömde att jag var sådär sjukt snygg, som ärfilmstjärna typ. Haha undra avd den drömmen ville tala om för mig. :P

    SvaraRadera