söndag 8 april 2012

Otur i spel

Här spelas det spel varenda kväll och jag har inte vunnit en enda gång. Jag skyller på att föräldraledigheten inte bara gör att mitt språk försämras så till den grad att jag låter som en obildad och osäker tonåring när jag öppnar munnen, utan även gör att allmänbildningen sipprar ut med bröstmjölken. Också skyller jag förstås på att jag får de svåraste frågorna.

6 kommentarer:

 1. Haha! Jag låter likadan när jag förlorar i spel, men det är ju så. Alltså jag känner mig helt koko och allmännbildningen, ptja, den har försvunnit i samma takt som avverkade bajsblöjor. Jag ska nog hålla mig till enbart kortspel framöver, där lyckades jag vinna samtliga spel i helgen.

  SvaraRadera
 2. Det är så himla praktiskt att kunna skylla på saker, särskilt många olika!

  SvaraRadera
 3. Bortförklaringar är en väldigt bra uppfinning!!

  & man BLIR faktiskt lite trög av att va mammaledig, så det så ;)

  Hursomhelst:
  Kul med spel :)

  SvaraRadera
 4. Givetvis är det tunghäfta och dåligt minne och svåra frågor som ställer till det. Om du hade varit en arbetande kvinna så hade du minsann satt varenda fråga!

  SvaraRadera
 5. Haha det är bra, skyll på det!

  SvaraRadera
 6. HAHAHHAHAHAHHA! Låter som jag när jag spelade MIG i bilen senast. Som en snorunge satt jag och mumlade: va fan får jag så svåra frågor för... era är ju huuuur lätta som helst....

  Och jag hade inte ens någon bröstmjölk att skylla på!

  SvaraRadera