fredag 27 april 2012

På tal om träning

Elly härmar det mesta vi gör nu för tiden, på gott och ont. Innan Niklas kom hem försökte jag köra lite enkla styrkeövningar medan Elly lekte på golvet bredvid, och det verkar som om armhävningar var något som gjorde intryck på henne. Sedan dess ställer hon sig nämligen lite då och då på alla fyra och lutar huvudet och armarna mot golvet. Det ser mycket lustigt ut. Något annat som är lustigt är att hon tydligen tycker att jag gör för mesiga sit-ups, för när jag gör dem lägger hon sig som en tyngd över bröstet på mig. 

5 kommentarer:

  1. Haha sötnöten där! Vilken härlig sommarkänsla det var över bilden!

    SvaraRadera
  2. Dessa fantastiska barn! Jag blir så förundrad varje gång.

    SvaraRadera
  3. Men det är ju perfekt träning. Det är bra min kroppsviktsövningar :)

    SvaraRadera