fredag 13 april 2012

Printstagram


Jag tar ju en jäkla massa Instagrambilder, och jag tänkte att det kunde vara kul att göra något av en del av dem. Först tänkte jag beställa kylskåpsmagneter, men jag fick beslutsångest och kunde inte välja ut blott nio bilder. Istället beställde jag 252 stycken miniklistermärken från Printstagram. Igår fick jag hem dem och först blev jag lite förvånad, för jag hade trott att de skulle vara små, men inte pyttesmå. Hur som helst så är jag nöjd med bilderna, för jag tycker det är bra kvalitet på dem för att vara så små och dessutom för att vara bilder tagna med ifånen. Så nu ska jag gå loss och sätta klistermärken överallt!

10 kommentarer:

 1. Vilka fina klistermärken, kanske får göra en beställning jag med när jag har lite mer bilder.

  SvaraRadera
 2. Haha och jag som aldrig fattade varför han klagade på mig hehe men det är faktiskt sjukt störande. Ska nog försöka sluta jag med :)

  Åh vad fint! Jag som älskar klistermärken :)

  SvaraRadera
 3. Klistra på bara, verkligen jättesöta!

  SvaraRadera
 4. Vilken rolig idé. Det påminner om när man var liten och samlade på klistermärken.

  SvaraRadera
 5. Amen vilken kul grej!
  Jag håller just på att föra en fotobok som sedan ska dimpa ned i brevlådan :)

  SvaraRadera
 6. Vilken bra grej! Visste inte att det fanns, tack för tips!

  SvaraRadera
 7. sjysst! det där måste jag göra!

  SvaraRadera