söndag 15 april 2012

Titta, hon läser!
Plötsligt händer det; Kiddo upptäcker att böcker inte bara är till för att tuggas på. Nu tycker hon det är roligt att titta och peka på bilder, men hon tröttnar snabbt och ska ta ner nya böcker hela tiden, så jag får vara glad om jag hinner läsa en sida för henne.

6 kommentarer:

 1. Vad duktig hon är! Här hinner man heller inte läsa något. William är inte alls intresserad av att höra texten (vad det verkar) utan vill bara att man ska benämna det han pekar på. Och så pekar han, om och om igen!

  SvaraRadera
 2. Mysigt ändå! Att läsa saga är en av mina topp 3 bästa aktiviteter att göra med ungarna (Liten vill dock fortfarande bara äta böckerna, men Storknodden älskar böcker!).

  SvaraRadera
 3. Yesssss! Vilket påminner mig om att jag måste köpa omslagspapper. :D

  SvaraRadera
 4. Jag älskar den här perioden runt 1 år, allt hippt verkar börja nu! Promenera lite, läsa lite bok, snacka lite. Det är verkligen härligt!

  SvaraRadera
 5. Maria: Elly pekar också, och pratar, som om hon läser :)

  Jos: Ja, jag längtar till det går att läsa godnattsaga för henne på riktigt!

  Neurotic Kitten: :)

  Alfamma: Jag med!

  SvaraRadera
 6. Underbart när de upptäcker böcker, vill så gärna att Fias intresse håller i sig hela livet!

  SvaraRadera