fredag 27 april 2012

Träning igen!

Träningsvärksstatus: efter att jag igår morse vaknade och var besviken över mesig träningsvärk, kom värken smygande under dagen tills det kändes som om någon hade slagit mig med en slägga över magen och revbenen. Så känns det fortfarande och nu ska jag träna igen. Jag vet inte riktigt vad det är för pass jag ska gå på, men det stod att musiken består av "medryckande hits från 60-90-talen", så jag misstänker att målgruppen kan vara medelålders människor. När jag tänker efter kanske jag kvalar in i den gruppen nu när jag lever de sista skälvande månaderna av mina twenties, vi vet ju alla hur ungdomsfixerat samhället är.

7 kommentarer:

 1. Ja så var det för mig också. Andra dagen var för jävlig. På tredje gick jag på bodypump och kände ingenting av den eftersom CW tydligen hade dödat all känsel på riktigt.

  SvaraRadera
 2. Låter som ett spännande pass :). Hoppas att det är bra!

  SvaraRadera
 3. Fniss, nej men vi (ffa DU!) kan väl inte vara medelålders? Jag är ju fem år äldre... (6 kanske?) och jag kan väl inte vara medelålders? Eller hm?

  hur som helst hoppas jag att du överlevde dagens pass - och att du kanske mjukade bort lite träningsvärk!

  SvaraRadera
 4. Då har du fått känna att du lever då ;)
  Gött med träningsvärk. Och jag har hört att om man vill bli kvitt sin träningsvärk så ska man träna mer, så du gör helt rätt.

  SvaraRadera
 5. Jag fick träningsvärk för några dagar sen när jag gick i ett KÖPCENTRUM i några timmar...

  SvaraRadera
 6. Jo, andra dagen brukar verkligen vara värst!

  SvaraRadera
 7. Josefine: Haha, gött! Bodypump vågar jag nog inte gå på än, men så småningom!
  Atomflickan: Det var bra!
  JoHo: hehe, skojade mest, vi är väl rena ungdomen?
  Turez: Den är kvar kan jag lova…
  Alfamamma: WIN!
  Maria: Verkligen! Fy, fan, det går inte att nudda vid min mage utan att jag skriker!

  SvaraRadera