lördag 14 april 2012

Utefika i solen


Jag vill ju inte strö salt i såren på alla er som drabbades av snö idag, men jag kan inte låta bli att berätta att det trista göteborgsregnet försvann efter lunch, lagom tills Elly och jag skulle ut på promenad. Solen kom fram, fåglarna kvittrade och Elly och jag träffade en kompis och hennes unge och tog årets första fika på en uteservering. Vi satt perfekt där det var lä och solen gassade, så vi frös inte det minsta. När jag kom hem kände jag hur det hettade i kinderna, och jodå, de hade fått (rödrosa) färg.
På hemvägen blev Elly lite rastlös, så vi fick ta en liten gungpaus.


12 kommentarer:

 1. Åh, längtar årets första fika på uteservering! Med detta aprilväder kan en aldrig riktigt veta när det kommer ske, heh. Jag vill ha vår! Nu.

  SvaraRadera
 2. Avundsjuk! Vi gjorde en snögubbe idag :(

  SvaraRadera
 3. Åh vad härligt det låter!!

  SvaraRadera
 4. Åh här har det varit typ samma väder om än lite blåsigt. :) Soool! vad jag har längtat :)

  SvaraRadera
 5. Ser jättemysigt ut! Vi hade också fint väder idag, blev helt paff eftersom smhi hade sagt att det skulle regna typ från morgon till kväll..

  SvaraRadera
 6. Missade solskenet helt. I morse spöregnade det och sen var det konferens inomhus hela dagen. Men det kommer fler soliga dagar. :D

  SvaraRadera
 7. Åh, så härligt! Här har det kommit en massa snö nu under kvällen :(

  Jag har otroligt svårt för att somna om när jag väl vaknat, så då är det lika bra att gå upp. Men det skulle vara skönt att ligga kvar i sängen en stund i alla fall. fast det kan jag iofs göra ändå, Charlie vill oftast inte stiga upp direkt han vaknar, han kan gärna ligga/sitta kvar i sängen och prata/leka/gosa med oss :) Vi har kört varannan morgon ibland på helgerna förut, men det var ett tag sedan.

  Det verkar som om många barn har haft svårt att sova inatt, var det fullmåne eller nåt?

  Ska kolla din utmaning också!

  SvaraRadera
 8. Massa mys ju! Så trist att snön kom hos oss igår! Vill också sitta och få solröda kinder! :)

  Apropå Thildes nos, så får vi inte komma i närheten av den med våra fingrar heller. Så vi har börjat med att hålla henne under kranen så att säga. Så att vattnet löser upp det hela och hon kan plaska med händerna så länge :)

  SvaraRadera
 9. Lite solbränd alleredan ;)

  Och bra manöver. Gungning är ju alltid kul.

  SvaraRadera
 10. Jag blir AVUNDSJUK! Fast snön matchade visserligen mitt hälsotillstånd finfint! Ville inte ens gå ut...

  Vilken ursöt mössa hon har!

  SvaraRadera