måndag 28 maj 2012

BadbarnetNär vi var ute i skärgården i helgen tog Elly ett litet spontandopp. Eller dopp och dopp, hon gick i med fötterna, gick runt lite i vattenbrynet och satte sig på huk så att rumpan blev blöt. Men hon verkade gilla det, så det blir förhoppningsvis många ordentliga bad i sommar! Och förhoppningsvis blir det bad för mig också, för vet ni vad, förra året badade jag inte en enda gång!

5 kommentarer:

 1. Vad mysigt och jag bara älskar de där goa låren! :)

  SvaraRadera
 2. MÄH! Bad är ju det bäst (och det enda som duger/hjälper) en svinvarm sommardag! Aaawwwr härligt att Elly gillart! :)

  SvaraRadera
 3. Det ser så mysigt ut!
  & du, jag vet en till som inte badade förra året... (jag;))

  SvaraRadera
 4. Åh vad mysigt! =)
  Längtar så tills jag ska ta Elsa till havet =)

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Sommarn är fantastisk! Hoppas den kommer tillbaka bara...

  SvaraRadera