fredag 18 maj 2012

Alla sätt är bra utom de dåliga

Idag har jag badat med Kiddo i hennes badbalja. Inga konstigheter. (Jag satt på huk och jag badade med henne eftersom det här lilla barnet som brukade älska att bada har badstrejkat på sistone. Det funkade, hon skvätte loss som bara den)

Dagens andra stora händelse var att Elly petade in sitt finger i Niklas näsa så att han fick näsblod. Och det var inte blott ett par droppar som det har blivit när hon har gett mig samma behandling, utan det rann verkligen blod. Jag hittade till och med spår av blodflödet både på handfatet och på golvet när jag satt i badbaljan.

9 kommentarer:

 1. Pluttan, vad hon hittar på!

  SvaraRadera
 2. Haha vet du hur många ggr jag vart på väg att hoppa ner i baljan? det låter mysigt tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var det faktiskt, kommer nog att göra om det!

   Radera
 3. Haha, söta lilla Elly! Fast lite synd om Niklas förståss.. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fast han tog det bra och skrattar åt det än :)

   Radera
 4. Det har frallan gjort på mig också! Petat in sitt finger upp till min hjärna alltså, trodde det aldrig skulle sluta blöda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Elly petade in sitt finger i min näsa en gång och fastnade, trodde inte ens att det var möjligt!

   Radera
 5. Knasigt, här hemma har vi med en som inte vill bada helt plötsligt!? De får sina idéer ;)

  SvaraRadera