söndag 27 maj 2012

Fifi festar till det

Igår kväll hände något ovanligt. Jag gick nämligen på fest för första gången sedan Elly föddes. Om jag tänker efter var det nog den första festen jag var på sedan Nyår 2010, om jag inte räknar med kalas på dagtid. 
Det var en kompis som hade 30-årsfest och jag piffade till mig, satte i en sån där donut i håret och allt.
Innan vi skulle gå bad jag Niklas ta en bild på Elly och mig, eftersom jag ville föreviga Fifi-går-på-fest-för-första-gången-sedan-hon-blev-morsa-ögonblicket. Det gick så där eftersom jag hade örhängen. 
Vi gick iväg alla tre, umgicks och åt. Elly satt i en barnstol och åt lite pastasallad och sittdansade. Sedan gick vi hem tidigt och nattade Elly och när hon hade somnat gick jag tillbaka till festen. 
Jag har inte druckit någon alkohol sedan jag blev gravid och hade inte tänkt att dricka något heller, men när vi satt där i solen på balkongen kändes det som ett bra öltillfälle, så jag slog till. Och gott var det!
Det kändes väldigt konstigt att vara ute efter att Elly hade somnat och det kändes lika konstigt att dricka alkohol, men jag hade roligt. Sedan ville folket titta på Mello, eller säger en ESC om finalen? I vilket fall kollade vi och dissade många och hissade få. Vid 22.30 gick jag hem. Det var då en liten flicka här hemma som hade vaknat och var ledsen och jag kände ändå att jag hade fått festa så det räckte. Så jag gick hem medan det ännu var ljust och var mycket glad över att få krypa ner hos min lilla tjej.

11 kommentarer:

 1. Vilken fin kväll du verkar ha haft! Så himla fin frisyr också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och ja, det var en bra kväll!

   Radera
 2. Kul, och vad fin du var!
  Jag har inte gått på fest än men druckit lite. Det är ändå ganska kul att göra sånna saker, man känner sig ju lite fri men ändå så skönt att vara hemma sen med sin familj.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, det kan nog vara bra att komma ut och bara behöva tänka på sig själv ibland.

   Radera
 3. Snygg! Det låter som en fantastisk kväll. Att gå hem tidigt är en dag jag älskar med att ha barn. Hur tyckte Niklas att det var att vara själv på kvällen? Framförallt tycker jag att du var modig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Ja, visst är det skönt att inte vara ute sent? JAg skulle aldrig palla att vara ute till 5 igen! Niklas tyckte det kändes lite konstigt, lite tomt utan mig, men samtidigt bra. Dock blev det jobbigt när Elly vaknade och var jätteledsen.

   Radera
 4. Det låter som en bra första utekväll! Och snyggt med donuten. Ja hela du var snygg.

  SvaraRadera
 5. Vad mysigt! Det är kul att komma ut ibland! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var kul, men nu behöver jag inte gå ut på ett bra tag!

   Radera
 6. Vad fint med band runt donuten! Den idén ska jag sno :)

  SvaraRadera