lördag 19 maj 2012

Föda barn, TV-style

Asså, när en har fött barn måste en ju bara klaga på alla förlossningar på TV och film, ingenting är trovärdigt längre. Men idag när Lily födde barn i How I met your mother (whoops, spoiler!) blev jag positivt överraskad av att hon inte åkte in till sjukhuset när hon kände sin första värk, utan var tvungen att vänta tills det var fyra minuter mellan värkarna.

Förresten så klagade jag nog på TV-förlossningar långt innan jag fick barn också, för jag minns att när vattnet gick för Miranda i Sex and the city sa jag "yeah, right, som om det säger splash och forsar ut vatten!" Hehe, jag skulle bara veta.

4 kommentarer:

 1. Hahaha, jag har faktiskt haft (båda gångerna) en sådan Hollywood vattenavgång. det har verkligen vara slasch och plask!! Hehe. sen att barnen kommit (speciellt lilla L som kom i byxan) kom sekunder/minut efter ja det fick man ju ta! :) men jag håller med smått orealistiskt på Tv. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det sa verkligen splash för mig med, och det blev blött i hela sängen och droppade hela vägen till toa :)

   Radera
 2. ASSSÅ SLUUUUUUUUUUTA SPOILA!


  nu kan inte vi vara vänner längre!

  SvaraRadera