måndag 7 maj 2012

Jag misstänker att jag skriver ett sånt här inlägg varje gång jag har varit borta

Vilken kick det är att komma hem! Det är likadant varje gång jag har varit borta i några dagar; hur bra jag än har haft det får jag en sådan skön känsla i magen när jag kommer in i Göteborg. Min fina, älskade stad. Och sedan när jag kliver in i lägenheten och börjar känna att jag verkligen är hemma igen, i mitt hem, i min vardag, då känns det så jäkla bra. Det är nästan så jag blir lite hög på mitt eget liv. Nästan. Den där om att borta är bra, men hemma bäst är inte så dum.

6 kommentarer:

 1. Vilken härlig känsla det låter som!!

  SvaraRadera
 2. Det där känner jag igen!!
  Borta bra, men hemma ÄR bäst :)

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att känna så! När jag kommer in i min stad tänker jag "skynda, skynda" för jag vill bara hem till lägenheten. Det är nästan det enda bra i hela staden.

  SvaraRadera
 4. Ja, borta bra, men hemma bäst. Så är det verkligen för mig med. Jag vet känslan när jag klev ut från flygplatsen när jag varit i Sverige en månad. Ojoj, vad skönt det var.

  SvaraRadera
 5. Vilken skön känsla!

  SvaraRadera