onsdag 9 maj 2012

Lilla hjälpredanElly har blivit galen i trasor. Hon är även tokig i små handdukar, papper och annat som kan användas som trasor och använder dessa till att "torka" med. Diskmaskinen, golv, fönsterbräda, soffbord - hon torkar av lite här och var och hon gör det med ett mycket beslutsamt ansiktsuttryck. Efter kvällsmaten idag fick hon ett bryt när jag inte gav henne disktrasan snabbt nog, taskiga mamman torkade bort köttfärs från bordet när Elly ville torka av sin stol...

8 kommentarer:

 1. Det är så himla roligt att få läsa om Ellys små förehavanden. Har en egen liten städare hemma, nästan exakt lika gammal. Undrar om det är biologiskt tidsprogrammerat?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är säkert en sån där fas som de flesta går igenom, precis som att de periodvis kastar allt, kramas mycket, skriker i falsett etc.

   Radera
 2. Svar
  1. Du har säkert en egen liten hjälpreda snart :)

   Radera
 3. Men så sött! W tycker också trasan är rolig. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. En får hoppas att det här intresset består :)

   Radera
 4. Bra med lite hjälp! Alexis hjälper gärna till också, iblaand!
  Stötvis liksom.

  SvaraRadera
 5. Charlie går ofta och stryker med handen på bänkar och hyllor och grejer, har aldrig testat att ge honom en trasa men kanske ska göra det så han gör lite nytta samtidigt :)
  Han är även inne i en period när han kastar saker, och slåss. Fast han slår mest med besticken i bordet, eller leksaken mot golvet osv, han slår inte på oss som tur är.

  SvaraRadera