söndag 27 maj 2012

Megaloppis

Den här Megaloppisen som äger rum sista söndagen i maj varje år är verkligen en bra grej. Jag gillar hur hela Majorna (nå ja, delar av Majorna) förvandlas till en enda stor loppmarknad, folk gör sig av med sånt de inte behöver och andra kan köpa det till schyssta priser. Jag köpte en massa kläder till Elly för nästan inga pengar alls, det dyraste jag köpte var nog ett regnställ för 30 spänn, och det såg knappt använt ut! Dessutom sken solen och det var riktigt skön stämning. 

4 kommentarer:

 1. Det låter helt underbart! Det var länge sen jag var på loppis sist.

  SvaraRadera
 2. Åh vad bra det låter! Synd att vi inte har sådant här!

  SvaraRadera
 3. Jag vill meeed gå på megaloppis, KUL!!
  måste hålla ögonen öppna efter sånt nu i sommar :)

  SvaraRadera
 4. Ja, älskar megaloppisen! Förra året fyndade vi som fasen. I år hann jag inte gå pga Nicoles möhippa. Men den är ju svinbra, allt är billigt, fina saker och alla är glada.

  SvaraRadera