onsdag 30 maj 2012

Mina nerver!

Chock. Det är ett passande ord för det tillstånd som drabbade mig när Elly och jag kom tillbaka från tvättstugan och möttes av en svart katt i hallen. Elly blev dock överlycklig när hon fick syn på vårt tillfälliga husdjur och fick ett riktigt bryt när jag slängde ut den.

7 kommentarer:

 1. Jag höll på att stänga in grannens katt i min lägenhet en gång när jag skulle åka bort ett dygt. Snabb som en vessla är hon! Hade kunnat bli rätt otrevligt att komma hem igen om jag inte sett henne i ögonvrån...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, vilken överraskning du hade fått!

   Radera
 2. Men... Men...

  Så många frågor på en och samma gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, framför allt: smet katten in när vi gick till tvättstugan eller smet den in redan igår och gömde sig hela natten?

   Radera
 3. Höhö, ser hon riktigt framför mig glädje som bryta av sån besvikelse hehe..

  SvaraRadera