lördag 12 maj 2012

Nipslip

Något annat jag gjorde igår var att fixa en sån där nipslip. Jag tvättade och hade som vanligt Elly i ergon. Elly tuttade lite i tvättstugan, när vi var klara där stängde jag BH:n och tänkte inte mer på det. I vår trappuppgång var bredbandsinstallatörer i full gång med, ja, vad de nu gjorde, och de fick pausa och flytta på sig för att släppa fram oss. När vi kom in i lägenheten och jag råkade se mig i spegeln såg jag att mitt linne var uppknäppt och att ena bröstvårtan kikade ut över BH:n. Alltså, jag skäms aldrig när jag ammar offentligt, även om jag råkar visa en del (Elly är inte mycket för diskret amning), men när jag inte ammar vill jag inte visa tuttar. Punkt.

16 kommentarer:

 1. Åh vad pinsamt, nej när man inte ammar och liksom visar av misstag, då känns det inte lika ok!

  SvaraRadera
 2. Haha oj. Har också gjort det en gång. Visserligen inomhus, men det var inte hemma hos mig så det kändes lite snuskigt ändå! En gång glömde jag dra tillbaka linnet över tutten så satt där på café & blottade visserligen en bh-täckt tutte men bhn va vit & resten av klädseln svart. Inte så snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har gjort liknande...

   Radera
 3. Det där kan jag ha gjort en gång, kanske. Och jag ammade inte. Pinsamheten.

  SvaraRadera
 4. Du gjorde säkert deras dag. ;)

  SvaraRadera
 5. Pinsamt men som de andra sagt. Du gjorde säkert deras dag. Och det kunde ha varit värre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har nog gjort värre själv...

   Radera
 6. jag har glömt att stoppa in bröstet flera gånger. Inte offentligt men hemma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I början ammade jag så mycket att jag inte tyckte det var nån idé att stoppa in tuttarna...

   Radera
 7. Haha å nej! Tur att du inte upptäckte det mitt när ni stod där i trappan, hade ju förmodligen varit ännu pinigare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, herregud, det hade varit hemskt!

   Radera
 8. Men de blev säkert glada, gubbarna! Min systerdotter drog ner min urrigning en gång mitt i ett köpcentra och skrek "Tuttar!" - kändes ju sådär!

  SvaraRadera
 9. Hahah fan va hemskt! jag hade dött!

  SvaraRadera