fredag 11 maj 2012

Shopping(o)lycka

När jag var på stan igår såg jag en jumpsuit i leopardtyg på Monki. Tänkte att den både var skitsnygg och lättanvänd, men att inte ska väl jag. Sedan kunde jag inte sluta tänka på den där jumpsuiten och när jag tog en sväng på stan idag igen (ensam, farmodern passade Elly!) bestämde jag mig för att köpa den. Då hade jag redan utsett den till mitt nya favoritplagg, hade tänkt ut vilka tights, strumpbyxor och skor som skulle vara snygga till; ja, jag ville nästan kalla den för mitt signaturplagg. Glad i hågen stegade jag in på Monki och egentligen hade jag inte tänkt att prova plagget eftersom jag bara visste att det skulle sitta helt perfekt, men jag var så nyfiken på att se det på mig. Jag såg förstås ut som någon i Ellys ålder. Eftersom jag är lång hamnade midjan helt fel, byxdelen var alldeles för vid, urringningen för djup etc etc. Jag blev självklart djupt besviken, men tänkte inte hänga läpp för detta nederlag, utan gick in i närmaste skoaffär för att köpa de där rosa ballerinaskorna med en liten platåsula. Till min stora lycka fanns de både i storlek 39 och 40, men till min stora olycka var 40 alldeles för stora och 39 satt perfekt på högerfoten, men gjorde ont som sjutton på vänstern pga DEN DÄR JÄLVA KÄRRINGKNÖLEN! Ja, jag är bitter och kanske kommer jag att ansöka om handikappersättning för att jag inte kan ha normala skor längre.

16 kommentarer:

 1. Så jäkla typiskt! Jumpsuit är svårt, snyggt i teorin men ofta mindre snyggt i praktiken. Tyvärr.

  SvaraRadera
 2. Jo det där har man gjort några gånger.. Fått för sig man ska se gorgeous ut i nåt plagg/ frisyr/ smink eller stil och sen så blir det bara piss av alltihop!! Blä!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, skit också! Men men, jag sparade pengar iaf!

   Radera
 3. Alltså jump suits, provade en i somras. När jag kom ut ur provrummet gapskrattade Andreas och sa "du ser ut som en clown!!!!". Och, eftersom han aldrig sagt ett ont ord om mina kläder kunde jag inte annat än lita på honom och hänga tillbaka den. Trist! Var så förtjust i tanken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Niklas brukar inte kommentera mina kläder heller, om det inte är något han tycker är väldigt snyggt, men han råkade för ett tag sen yttra att jumpsuits inte är nåt höjdarplagg...

   Radera
 4. Typiskt! Jumpsuit verkar både skönt och snyggt, men inte på en själv.. Tyvärr..

  SvaraRadera
 5. Alltid lika jävla störande när sånt där händer. Kika på H&M annars där beställde jag en jumpsuit och den satt bra tro det elelr ej höhö. men jag är säkerligen lite kortare än dig.
  kram

  SvaraRadera
 6. I feel it again... Trist!

  SvaraRadera
 7. Det är inget vidare när man sett ut ett plagg som man tror ska passa perfekt. Och när man provar det så blir det bara blaj.
  Det dyker säkert upp något annat snyggt plagg som du kommer att se smashing ut i! :)

  SvaraRadera
 8. Hatar när jag provar kläder jag verkligen verkligen drömt om och så ser det inte klokt ut.

  SvaraRadera
 9. Jag har också fått en sån knöl. På vänsterfoten. Det är ett helvete.. :(
  Kan undra om man kan operera, och få det gratis eftersom man lider så mycket..

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går att operera, men det ska göra hemskt ont lång tid efteråt och det är kryckor som gäller. Jag ska nog operera min när Elly är större, nu går det liksom inte.

   Radera