söndag 13 maj 2012

Söndag

När jag vaknade idag och såg att solen sken, blev jag nästan löjligt förtjust. Men efter de senaste dagarnas regn, regn, regn, var det som om min kropp skrek efter sol och jag kände på mig att det här skulle bli en bra dag. Bra på ett väldigt vardagligt sätt, ni vet när man har det bra helt enkelt, men inte gör något särskilt.
Vi började dagen med fil, supergoda lyxflingor och färska jordgubbar. 
Det var ett bra tag sedan hon tog de där första stegen, men nu är Elly på gång. Hon går 2-3 meter lätt som en plätt nu. Igår kväll trodde jag att hon aldrig skulle somna, för hur trött ungen än var, så hade hon fullt av spring i benen och ville bara gå och gå och gå.
På förmiddagen hängde vi i en lekpark, Elly och jag.
Elly blev överlycklig när det kom en liten kille som ville leka med hennes sandlådekit.


Så här ser det ut på vår gård. Där lekte vi efter en långpromenad mitt på dagen och jag tänker att vi måste utnyttja gården mycket mer i år än vad vi gjorde förra året. Det är ju grymt med en innergård!
Elly studerade penséer och kände efter så att jorden inte var för torr.

Nu sover Elly sedan drygt en timma och jag dricker te, äter rostad majs och ska måla naglarna.

22 kommentarer:

 1. Hon verkar så himla go din lilla Elly. Härligt när de går, mycket spring förvisso. ;)

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt! Och vilken fin innegård!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är jättefin, också finns det en liten lekplats :)

   Radera
 3. Verkar vara en bra dag, en så där lagomt bra dag! Snygga strumpbyxor och vad duktig Elly är på att gå, det släpper verkligen efter någon vecka. :) Mysigt med innergård också, det är värdefullt när man har barn! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har varit på gång så länge nu, 2 steg, 3 steg, sedan inga steg på ett par dagar och sedan på't igen!

   Radera
 4. Hej, jag tänkte bara fråga hur länge du ska vara mammaledig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Jag har tagit föräldraledigt t.o.m. augusti, sedan får vi se hur det blir, men troligen kommer jag att vara hemma ett tag till.

   Radera
 5. Vilken underbar dag ni hade då!
  Bra med spring i benen ibland, men då bara ibland. Inte när det är dags för att sova.

  Alexis tog sina första steg för några dagar sedan och höll på å gå några steg hit och dit under resten av den dagen. Men nu tar hon det säkra före det osäkra och skippar att gå ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så där höll Elly också på innan, gick flera gånger under en dag, sedan inget alls ett par dagar och sedan fler steg.

   Radera
 6. Gillar Ellys haklapp! ;) Så fina bilder Fifi! Såg bilden i headern på dig och Elly när ni ammar, gillar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Hehe, jag tvekade lite ang. amningsbilden eftersom jag visar en del, men sen tänkte jag skit samma, så mycket syns det inte!

   Radera
 7. Åh, innergård is da shit alltså! Speciellt Majorna-style tycker jag då helt subjektivt ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller Masthuggetstyle ;)

   Radera
 8. Tack ;) Jag vann inte :( Men fick fisk åtminstone haha :D

  Shit va stor hon blitt! Hon måste fylla 1 snart va?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev hon för över en månad sen :)

   Radera
 9. Åh innergård! Så himla fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Innergård är bra grejer :)

   Radera
 10. Vilka fina bilder! Gården ser jättemysig ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och ja, den är inte dum alls!

   Radera