torsdag 10 maj 2012

Sötsuget från helvetet

Jag har drabbats av ett sötsug som inte är av denna världen, ni vet på det där sättet som gör att jag blir gråtfärdig om jag inte får något sött i mig. Just ikväll är jag oerhört glad att jag har kakor i frysen, annars hade jag eventuellt halsat ur sirapsflaskan just nu.

10 kommentarer:

 1. Mina trötta ögon läste först "halsat ur spritflaskan just nu" och jag höll på att sätta vindruvorna i halsen! Haha! :)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det hade varit något!

   Radera
 2. Åh vad jobbigt. Det sötsuget är inte att leka med alltså, går inte att arbeta emot!

  SvaraRadera
 3. Jag kan inte ta en godisbit. Måste ta hundra. Jobbar med det..

  SvaraRadera
 4. Oj då. Gravid? ;) Lite cravings? Eller helt enkelt bara sugen på saker och ting.

  SvaraRadera
 5. Skönt att det är fler som är lika!!

  SvaraRadera