måndag 14 maj 2012

Tips 3: Gör chokladbollar!


När jag ändå håller på och tipsar slänger jag in ett tips till:
om du känner för att baka nyttiga och goda bröd, men inte orkar bylta på dig och eventuell unge för att gå ut i regnet och köpa jäst, och kanske inte heller orkar knåda deg och vänta ut jäsning, gör chokladbollar! Det gjorde jag idag och de är ju faktiskt lika goda som nybakt bröd. Går åt lika snabbt gör de också.

4 kommentarer:

 1. De ser så himla goda ut!
  Ja, det var rätt konstigt, minst sagt. Jag ville ju bara skänka bort en grej.

  SvaraRadera
 2. Haha sötis. Gott!

  Jag har varit sugen på chokladbollar länge nu, men inte orkat göra dem. =P Får nog ta tag i detta någon dag.

  SvaraRadera
 3. Så himla bra, så brukar jag också göra! Lite för ofta kanske.

  SvaraRadera
 4. Kanske inte så mättande? ;)
  Men jag har haft chokladbollar i tankarna nu i några dagar men ska försöka hålla mig ifrån godsaker...
  Iaf till helgen haha.

  SvaraRadera