torsdag 28 juni 2012

En helt vanlig sommardag

På förmiddagen var Elly och jag ute på en promenad. Ja, vi var ute och gick tillsammans. Jag bar henne ibland, men mest gick hon själv. Det är så kul att se vad hon stannar och tittar på, vilka människor hon vill hälsa på osv. Efter mellis somnade Elly så gott och jag hade svårt att slita mig från henne och sängen. 
Men efter lite vila för mig med satte jag igång att koka rabarberkräm. Medan den småkokade la jag mig i sängen och kollade på Girls.
När krämen var klar tog jag en liten skål med varm och god kräm, tänkte att det nästan var för bra för att vara sant att kunna äta den i sängen framför Girls. Och det var det förstås, för Elly vaknade när jag skulle ta första skeden.
På eftermiddagen mötte Elly och jag upp en kompis och hennes två kids och picknickade i Slottsskogen.
Elly, som brukar vara väldigt mån om att ha mig nära, sprang iväg jättelångt och var alldeles glad över att få springa omkring hyfsat fritt (det vill säga tills jag tyckte att hon var för långt borta och sprang efter och hämtade henne) och gav till små glädjetjut och viftade med armarna i luften. 

Sommar, bra skit alltså!

5 kommentarer:

 1. Vad kul att hon går så bra nu. Nu börjar jagandets tid ;)

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig dag! Och vilken gosig sovbild!

  SvaraRadera
 3. Låter som en härlig dag! Önskar det kommande regnet inte ska komma!!

  SvaraRadera
 4. Men sommar låter onekligen skönt. Och det är så roligt att ha promenerande barn. Även om det blir en del jagande och kutande ibland.

  SvaraRadera