tisdag 19 juni 2012

Floss baby!

Är det bara jag, eller blir ni också helt till er över en ny tandtråd som råkar vara helt suverän? Som är alldeles lagom tjock, har värsta schyssta glidet så den inte fastnar mellan tänderna, luktar mint och dessutom är blå? Så att ni längtar efter att flossa igen?

Bara undrar.

9 kommentarer:

 1. Haha NEJ men kanske borde testa den där mirakeltråden så jag blir lite bättre på att flossa?

  SvaraRadera
 2. Och vad heter denna fantastiska tandtråd?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Colgate Total! Jag lovar, det är ROLIGT att flossa med den!

   Radera
 3. Haha, jag är besatt av tandtråd också! Blir galen om jag glömmer den när jag sover borta. Så jag ska genast pröva den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör't!
   Hatar när tänderna inte känns helt rena när jag går och lägger mig.

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. (Stavade lite fel i förra kommentaren) Åh, med risk för att vara värsta tråkjeppen nu, kolla bara så den inte innehåller Triclosan (det gör Total-tandkrämen) och är ett ämne som ryktas göra en bakterieresistent :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, det får jag nog kolla upp!

   Radera