måndag 11 juni 2012

Fotbollsfanet

Igår gjorde jag ett försök att gå in för fotbollen, så när Elly hade somnat och jag duschat, såg jag det som var kvar av Italien-Spanien, följde bollen med blicken hela tiden, nickade allvarligt osv, men vet ni vad? Det jag kom ihåg av matchen när den var slut var att Torres inte var lika snygg längre!

Mvh
Ytlig Tjej -82

Ps. Jag tycker inte att tyskar är fula i allmänhet. Det finns snygga tyskar och det finns mindre snygga tyskar, precis som med svenskar och alla andra nationaliteter. (Och nu höll jag på att skriva att en av de män jag tycker är vackrast i världen råkar vara tysk, men kom sedan på att det skulle låta som när Alf Svensson sa att han har flera homosexuella vänner. Ja, ni fattar)

Ps 2. Om en stund ska jag poppa en stor gryta popcorn och kolla på försnacket inför Sverigematchen, det kanske är lite patriotism som krävs för att hitta fotbollsfanet i mig.

10 kommentarer:

 1. Hehe, jag menade inte att du tänkte att tyskar är fula i allmänhet. Jag utgick bara från mina egna förutfattade meningar om att tyska fotbollspelare inte alltid precis varit fotomodeller. Men det är ju inte det som spelar roll som tur är, hehe.

  Ps. Håller med om Torres, mvh ytligtjej79

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nej, kände mig inte anklagad av dig heller, men tyckte själv att det lät ganska drygt.

   Radera
 2. Jag försöker titta på matchen. Men surfar mest.

  SvaraRadera
 3. Jag gör också ett litet försök.

  SvaraRadera
 4. Fotbollen står på här, men jag sitter och surfar med datorn i knät. Sambon får stå för fotbollsintresset här, själv kunde jag inte bry mig mindre :P

  Det har inte varit lätt! Har liksom haft en klump i magen varje gång jag gått därifrån. Men jag vet att hans gråt snabbt går över och han har kul när han är där, så klumpen brukar ändå försvinna rätt snabbt. Men de första veckorna hade jag tårar i ögonen efter varje lämning...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det måste ju vara skönt att veta att han inte gråter länge åtminstone!

   Radera
 5. Mäkta imponerad av din ihärdighet! Själv har jag gett upp det där för längesedan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer nog aldrig ge upp!

   Radera