söndag 10 juni 2012

Global fussball OK

Det där om att ha "många bollar i luften" kanske inte är min grej ändå. Igår när jag satt och tittade på fotboll, skajpade, läste bloggar och spelade Frågefeud började jag även chatta med Niklas på Fejjan. Han (som sitter utanför civilisationen och inte har någon TV) frågade hur tyskarna såg ut. Ingen aning tänkte jag, för jag kom på att jag inte hade en aning om vad som försigick på planen, men svarade "fula" och hoppades att det stämde. Niklas förtydligade dock att det var hur spelet såg ut han ville veta och jag fick erkänna att jag inte gav fotbollen så mycket uppmärksamhet. Jag tycker att det är roligt med fotboll när det är EM och VM, men seriöst, jag har lite svårt att hålla fokus uppe under en hel match. Dessutom missar jag ofta en massa av spelet även om jag tittar aktivt, antar att tänkarna bara flyger iväg hur mycket jag än försöker att fokusera. Men jag vill vill vill vara fotbollsintresserad, vill veta vad alla spelare heter, vilka som är bra, vilka klibbar de spelar för osv.

6 kommentarer:

 1. Hahaha, känner igen mig väldigt mycket här. Tycker också att det är skitkul, men mest att jubla när det blir mål och så. Och att titta ihop med vänner som social aktivitet.

  SvaraRadera
 2. Haha, det gäller att sålla lite vad gäller fokus och så. Och vilka matcher en ser osv. Jag har fått in nån slags system vilka lag jag fokuserar på och engagerar mig i och vilka jag bara kastar ett öga på för att hålla koll. Orkar inte riktigt få nervsammanbrott varje kväll pga engagerad och/eller irriterad.

  Ps. För övrigt är inte tyskarna nödvändigtvis jättefula. Inte för att det spelar nån roll, men det finns några snygga.

  SvaraRadera
 3. Haha! Jag är inte intresserad alls och vet ingenting om någonting sådant! ;)

  SvaraRadera
 4. Precis samma här. Peppar och tänker att jag ska se en massa matcher, men hittills har jag nig sett har 5 min totalt fokusar. Har dock suttit framför alla matcher och gjort annat viktigt. Typ fsb, bloggar, Rumble etc.

  SvaraRadera
 5. Men jävla autocorrect. Helt obegripligt. Och det är fejsbok jag är på, inte swedbank. Haha. Det med ibland iofs.

  SvaraRadera
 6. Jag har noll koll på EM. Det enda jag vet är vad folk säger om spelet på Twitter.

  SvaraRadera